Για τη δεύτερη σκηνοθετική του δουλειά ο Tom Ford ζήτησε τη βοήθεια του George Clooney στο τιμόνι της παραγωγής. Μετά το ντεμπούτο του σχεδιαστή “A Single Man” με τον Collin Firth και τη Julianne Moore, ο Ford θα σκηνοθετήσει ένα θρίλερ με τίτλο “Nocturnal Animals” με τη γυναίκα πρωταγωνίστρια να παραμένει άγνωστη παρόλο που ο ίδιος έχει αποκαλύψει πως παρευρέθηκε στην τελευταία του επίδειξη μόδας.

Έτσι, είναι βέβαιο πως η επιλογή θα γίνει ανάμεσα στις Amy Adams, Gwyneth Paltrow, Anjelica Huston, Sofia Vergara, Emily Ratajkowski, Jennifer Lopez, Reece Witherspoon, Scarlett Johansson και Julianne Moore οι οποίες ήταν παρούσες στο πρόσφατο fashion show τουTom Ford.

Amy Adams

Amy Adams

Οι περισσότεροι θεωρούν ως επικρατέστερη επιλογή την Amy Adams και μένει να δούμε αν τελικά η ταλαντούχα κοκκινομάλλα θα πρωταγωνιστήσει στο έργο που θα φέρει την υπογραφή των George Clooney και Tom Ford με τον δεύτερο εκτός από το ρόλο του σκηνοθέτη να έχει αναλάβει και το ρόλο του σεναριογράφου, αφού έχει διασκευάσει ο ίδιος το μυθιστόρημα στο οποίο βασίζεται η ταινία με τίτλο”Tony and Susan” του συγγραφέα Austin Wright.