H Sarah Jessica Parker είναι το cover girl του αμερικανικού Cosmopolitan για το μήνα Αύγουστο και κάποια αποσπάσματα της συνέντευξης της έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας. Όπως ήταν φυσικό μία από τις ερωτήσεις αφορούσε το post που έκανε στον Instagram λογαριασμό της όπου παρουσίαζε την ίδια να κρατά μια τσάντα από τα καταστήματα Bloomingdale’s που συνοδεύτηκε με το σιβυλλικό μήνυμα: «Λοιπόν, η γάτα πιάστηκε στη (μικρή καφέ) τσάντα. Ως συνήθως, θα σας κρατάμε ενήμερους».

Sarah Jessica Parker instagram post

To instagram post της SJP που προκάλεσε ερωτήματα και αντιδράσεις

Το συγκεκριμένο post ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει φήμες περί προετοιμασίας για την τρίτη ταινία “Sex & the City” επειδή η Carrie Bradshaw συνήθιζε να κάνει τις αγορές της από το γνωστό πολυκατάστημα. Οι φαν της σειράς και των ταινιών δεν είχαν ξεχάσει βέβαια και την παλαιότερη δήλωση της ηθοποιού πως “η Carrie έχει ακόμα μια ιστορία να πει”. Οι φαν βέβαια δεν υπολόγισαν πως η Sarah Jessica Parker σχεδιάζει τη δική της σειρά υποδημάτων και πως το post αφορούσε την πώληση της συλλογής της από το συγκεκριμένο κατάστημα. Οι φαν αισθάνθηκαν πως περιπαίχτηκαν από το μυστηριώδες post της Parker κι έτσι εκείνη είχε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τη θέση της με τη νέα συνέντευξη της στο Cosmopolitan: ” Θεέ μου! Όταν πόσταρα εκείνη την εικόνα και είδα το μένος που προκάλεσε, σοκαρίστηκα. Ήταν πεπεισμένοι πως τους είχα κοροϊδέψει. Δεν είμαι τόσο έξυπνη! Και για ποιο λόγο να υπονοήσω κάτι τέτοιο για να αποκαλύψω στο τέλος πως δεν υπάρχει ταινία; Ακόμα θέλω να τους ρωτήσω γιατί πίστεψαν πως θα ήθελα να τους πληγώσω. Δεν υπήρξα ποτέ δόλιος άνθρωπος”.

Εξώφυλλο Cosmopolitan-Sarah Jessica Parker

To εξώφυλλο του Cosmopolitan με τη Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker αφού έβαλε τέλος στις φήμες για την τρίτη ταινία του “Sex & the City” μίλησε για το φεμινισμό λέγοντας πως θέλει να δει το θέμα πιο σφαιρικά δηλώνοντας χαρακτηριστικά “Δε νομίζω πως πρόκειται μόνο για τις γυναίκες πια. Θα ήμασταν πολύ πιο δυνατές αν εντασσόμασταν σε ένα ανθρωπιστικό κίνημα”.

Ως μητέρα τριών παιδιών η Parker αποκάλυψε ποιο είναι το ζήτημα που έχει μεγαλύτερη πολιτική βαρύτητα για εκείνη: “Η ισότητα σε πρακτική μορφή. Η πληρωμένη άδεια ασθένειας. Εκείνο που θα άλλαζε τις ζωές των ανθρώπων περισσότερο από κάθε τι άλλο, υποθέτοντας πως έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, θα ήταν η φροντίδα των παιδιών. Αν μπορούσα να εγγυηθώ σε κάθε μητέρα που κάνει 2 και 3 δουλειές πως θα είχε υπήρχε καλό σύστημα πρόνοιας για τα παιδιά της, ένα σύστημα που δεν θα της προκαλούσε καθημερινό στρες, τότε οι άνθρωποι θα εργάζονταν πιο αποδοτικά. Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές ‘Πως τα προλαβαίνω όλα’ και αναρωτιέμαι ‘Με δουλεύεις; Ρώτα κάποια άλλη μητέρα που είναι έτοιμη να καταρρεύσει πως τα πηγαίνει. Πως κατορθώνει να διαχειρίζεται τα πάντα” ήταν η αποστομωτική απάντηση της ηθοποιού η οποία έθιξε ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα της αμερικανικής κοινωνίας το δικαίωμα στη δωρεάν υγεία και πρόνοια.

Όπως η ίδια η Parker έχει αποκαλύψει δεν είχε και πολλές ομοιότητες με την ηρωίδα που την καθιέρωσε Carrie Bradshaw, και μέσα από τη συνέντευξη της καταλαβαίνουμε το γιατί…