Συνήθως τυχαίνει να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και ενώ πιστεύεις ότι όλα ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί. Ακόμα χειρότερα, αν πιστέυουμε ότι το αποτέλεσμα είναι άψογο αλλά πέφτουμε θύματα σχολιασμού και μάλιστα άσχημου. Τι και αν ξεφυλλίζοντας ένα σωρό περιοδικά διαπίστωσες ότι η συγκεκριμένη τάση είναι της μόδας και θέλεις να την δοκιμάσεις αν δεν είναι στο στυλ σου μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις ρούχα.

Mix & match

Η τάση που έχει κυριαρχήσει και ισχυρίζεται ότι το να δοκιμάζεις δύο διαφορετικά στυλ θα σου χαρίσει το απαιτούμενο ύφος που θέλεις για την περίσταση. Είναι καλό να γνωρίζεις όμως ότι δεν είναι ανάγκη να πηγαίνουμε σύμφωνα με την μόδα αλλά τι ταιριάζει στον σωματότυπο σου και φυσικά στο στυλ σου.

Τα φαρδιά ρούχα

Είναι φορές που θέλεις να βάλεις οτιδήποτε φαρδύ έχεις και να βγεις στον δρόμο. Κάτι τέτοιο όμως θα σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλόσωμη. Αν νιώθεις ότι έφαγες κάτι παραπάνω χθες δοκίμασε να φορέσεις ένα στενό παντελόνι και μια ριχτή μπλούζα ή το αντίθετο. Ποτέ όμως 2 ριχτά ρούχα μαζί γιατί χαλάει όλο το στυλ σου.

Πρόκληση

Θέλεις να νιώσεις σέξι και προκλητική, το στενό φόρεμα όμως με το που έκλεισες το φερμουάρ σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις ανάσα. Δοκίμασε να φορέσεις κάτι άλλο γιατί είναι πολύ πιθανό να ακουστεί το ανεπιθύμητο “κρακ” και να νιώσεις ακόμα χειρότερα.

Το καλσόν

Κάτι το οποίο έπρεπε να καιεί στον βωμό της μόδας είναι το nude καλσόν, στο χρώμα του ποδιού που λέμε και αυτό για 2 λόγους κυρίως.. Ο πρώτος είναι ότι φεύγουν αμέσως οι πόντοι με αποτέλεσμα να γίνεται αντιαισθητικό το αποτέλεσμα και δεύτερον είναι προτιμότερο να βγεις χωρίς καλσόν παρά να φορέσεις κάτι το οποίο θα κάνει τα πόδια σου να λαμπιρίζουν σαν μικρή πυγολαμπίδα!