Μου φαίνεται αδιανόητο να μην έχεις τουλάχιστον ένα ζευγάρι Vans στην ντουλάπα σου, αλλά στην απίθανη περίπτωση που δεν, συνέχισε να διαβάζεις και θα πειστείς.

Αχ, Vansάκια. Τι να πρωτοπεί κάποιος για αυτά ; Άπειρες στυλιστικές επιλογές, όλες με τον δικό τους χαρακτήρα. Σε άλλους θυμίζουν καλοκαίρι (παραλία, Vans και μπύρες πάνε μαζί), σε άλλους τα γυμνασιακά (ή και λυκειακά) τους χρόνια που έγδερναν τα γόνατά τους με τα skates, σε άλλους συναυλίες (είτε που παίζανε κιθάρα και φοράγανε Vans, είτε που κάποιος αγαπημένος artist τα φορούσε), πολλές καλές και ωραίες αναμνήσεις. Αν δεν έχεις τέτοιες αναμνήσεις, ο παρακάτω “εντεκάλογος” θα σε προσυλητίσει στην Vans-ius Dominus cult. Πάμε.

Φοράω Vans γιατί:

 1. Είναι ότι πιο άνετο μετά το μαξιλάρι μου (εντάξει, ίσως και μετά το στρώμα μου).
 2. Με προστατεύουν από την βροχή (γιατί το καλοκαίρι δεν λέει ακόμα να έρθει).
 3. Φτιάχτηκαν για να λερώνονται και αυτό είναι το καλύτερο!
 4. Τα φοράω ακόμα και με κουστούμι, χωρίς να είναι παράταιρα
 5. Μπορείς να είσαι creative με το δέσιμο (ή/και το χρώμα των κορδονιών τους). Tip: σταυρωτό δέσιμο γύρω από τους αστραγάλους.
 6. Τα φοράς ανεξαρτήτως εποχής.
 7. Η λευκή ρίγα στα Old Skool είναι all time classic, διακριτική, λιτή και απέριττη.
 8. Υπάρχουν και σε δερμάτινη version, αν θέλω να είμαι extra fancy.
 9. Ξυπνάς, βάζεις τζιν, t-shirt, κότσο το μαλλί και έφυγες για καφέ.
 10. Ετοιμάζεσαι για βράδυ, βάζεις τζιν, crop top, κραγιόν και έφυγες για ποτό.
 11. Ετοιμάζεσαι για δουλειά, ελαφρύ make-up, midi φορεματάκι, french braid και έφυγες για να κατακτήσεις τον κόσμο.
 12. Κυκλοφόρησαν τα Harry Potter themed ζευγάρια και δεν ξέρουμε ποιο να διαλέξουμε!
 13. Γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κυκλοφόρησαν τα νέα Era της Vans, με τη νέα τεχνολογία ComfyCush, που είναι ακόμα πιο άνετα (ναι, και από το στρώμα μου). Τα νέα ComfyCush Era διαθέτουν ενιαία εσωτερική κατασκευή, specialized λάστιχα δεξιά κι αριστερά της γλώσσας που βελτιώνουν την εφαρμογή και την αίσθηση στο πέλμα, επιπρόσθετη υποστήριξη στο εσωτερικό σημείο της καμάρας του ποδιού, πάτο από αφρό και καουτσούκ για ανθεκτικότητα, πρόσφυση, και διαρκή άνεση.Επίσης η Vans, όντας εταιρεία που γνωρίζει καλά το αγοραστικό της κοινό, επιστράτευσε φέτος τους εικαστικούς καλλιτέχνες Alfonso Gonzalez και Ellen Rutt, καθώς και τον μουσικό Christopher Allan, οι οποίοι αναδεικνύουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο πως, με τα ComfyCush Era, μπορούν να κάνουν αυτό που αγαπούν όλη την ημέρα. Τα ComfyCush Era τα συναντάμε σε 3 διαφορετικούς συνδυασμούς σκακιέρας – λευκό με κόκκινο, μπλε με άσπρο και άσπρο με μαύρο. Μπορείς να τα προμηθευτείς στα επίσημα καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και Athens Metro Mall, στο Nicosia Mall στην Κύπρο, στο official corner της Vans στο Attica City Link, στο Notos Αθήνας & Θεσσαλονίκης, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.