Το Survivor έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του κοινό μετά από τόσα χρόνια, με αποτέλεσμα από τα πρώτα επεισόδια τα νούμερα τηλεθέασης να είναι ικανοποιητικά, παρά τον έντονο ανταγωνισμό που δέχεται από το Σασμό.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής και είδαμε τους διάσημους και τους μαχητές στον Άγιο Δομίνικο να προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα για ακόμα μια φορά.

Είναι βέβαια αρχή για τους 24 παίκτες. Βρισκόμαστε στο στάδιο της γνωριμίας με αυτούς και τη δυναμική των ομάδων και προς το παρόν ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν έχει αποκαλύψει τα χαρτιά του. Αυτό που έχει παρατηρηθεί ήδη, είναι ότι για ακόμα μια φορά, οι ομάδα των Μαχητών είναι πιο δυνατή από αυτή των Διασήμων. Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ο Βαλάντης και η Ελισάβετ Σπανού, με τη δεύτερη να θεωρείται πιθανότερο να αποχωρήσει.

Τι λένε οι πληροφορίες για την τρίτη ασυλία

Οι Μαχητές έχουν πετύχει δύο εύκολες νίκες με αποτέλεσμα να την έχουν… γλιτώσει προς το παρόν. Όμως στο σημερινό επεισόδιο η τύχη αναμένεται να χαμογελάσει στους διάσημους, οι οποίοι θα καταφέρουν να γυρίσουν στην παραλία τους χωρίς να αναγκαστούν να βγάλουν τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Διαβάστε επίσης:

Πολύτιμες στιγμές με τη Holiday collection 2021 της PANDORA