Το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο και το πρωινό μακιγιάζ ακόμη περισσότερο. Νυσταγμένη, κουρασμένη και ίσως ξενυχτισμένη άντε τώρα να απλώσεις την πούδρα και το κονσίλερ και να κάνεις ίσια την γραμμή του eyeliner. Για να μην παιδεύσαι όμως αλλά και για να δώσεις ένα διαφορετικό ύφος στο κλασσικό, καθημερινό σου μακιγιάζ ανακαλύψαμε τρια μυστικά των beauty experts για το πιο περίεργο και τέλειο αποτέλεσμα.

Αξίζει να τα δοκιμάσεις!

1 Κόκκινο κραγιό – Ροζ ρουζ
lips

Και όχι, μην αγχώνεσαι δεν θα σου προτείνουμε να βάλεις ροζ ρουζ στα μάγουλα και κόκκινο κραγιόν στα χείλη. Βασικά αυτό μη το κάνεις ποτέ! θα σου προτείνουμε όμως να βάψεις κανονικά τα χείλη σου με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και στην συνέχεια να ταμπονάρεις από πάνω λίγο ροζ ρουζ. Το ματ αποτέλεσμα αλλά και το εφέ θα σε μαγέψει!

2 Το μολύβι για τα φρύδια
wet

Δεν κάνει μόνο για τα φρύδια. Είναι πολυεπίπεδο και είναι καιρός να ανακαλύψεις και τις υπόλοιπες χρήσεις τους. Όπως για παράδειγμα το μακιγιάζ των ματιών σου. Αν θέλεις να πετύχεις αυτό το τέλειο σβησμένο smokey eye των celebrities. έχεις το μαγικό όπλο στα χέρια σου. Πέρασε με το μολύβι των φρυδιών σου περιμετρικά τα μάτια σου και μετά με ένα λεπτό πινέλο άπλωσε το και σβήσε το διακριτικά.

3 Σκιά ματιών
eyes

Ζηλεύεις το υγρό μακιγιάζ στα μάτια των μοντέλων; Έχουμε τον τρόπο να το πετύχεις. Με μια μπεζ, λίγο κίτρινη ή απλά nude σκιά πέρασε το πάνω βφλέφαρο των ματιών σου. Στην συνέχεια άπλωσε μια σκιά λίγους τόνους πιο σκούρα και ανακάτεψε τες. Τέλος πάρε ένα βρεγμένο πινέλο και πέρασε το πάνω από το βλέγαρο σου και τις σκιές. Voila!