Τι είναι αυτό που μισείς να έχεις και τελικά έχεις; Μα, φυσικά, οι όχι και τόσο αγαπημένοι σου μαύροι κύκλοι. Γυναικεία υπόθεση, η οποία μάλιστα μας βασανίζει συχνά. Κορίτσια και μαύροι κύκλοι, σε αντίπαλα στρατόπεδα και ορκισμένοι εχθροί.

Ναι, πρέπει να απαλλαγούμε μία και καλή, καθώς θέλουμε το δέρμα κάτω από τα ματάκια μας, να είναι φρέσκο, λαμπερό και ζωντανό! Φαντάζομαι, έχεις δοκιμάσει πολλά προϊόντα και τεχνικές για να καταπολεμήσεις τους μαύρους κύκλους, και πιθανότατα χωρίς αποτέλεσμα.

Εμείς πάντως σου έχουμε 4 τέλεια tips που ελπίζουμε ότι θα σώσουν την κατάσταση!

Πάρε μολύβι και χαρτί και βέλη στην φαρέτρα! 😛

1. Ενυδατώσου

Αχ, και να ήξερες πόσο καλό κάνει στην επιδερμίδα σου και στον οργανισμό σου το νερό. Αν καταφέρεις να πίνεις 10 ποτήρια νερό την ημέρα, θα δεις τους μαύρους κύκλους να σε εγκαταλείπουν και την επιδερμίδα σου πιο λαμπερή από ποτέ.

2. Διατροφή

Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε. Μια ισορροπημένη διατροφή, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει, στα πάντα. Πρόσθεσε στην διατροφή σου λαχανικά που έχουν βιταμίνη Κ. όπως είναι το μπρόκολο και το λάχανο και θα δεις εκπληκτικά αποτελέσματα.

3. Μέντα

Θα χρειαστείς ένα μπλέντερ και μερικά φύλλα μέντας. Πολτοποίησε τα και άπλωσε το παχύρευστο υγρό, που θα δημιουργηθεί, κάτω από τα μάτια σου. Άφησε το να δράσει για 15 περίπου λεπτά.

4. Ροδόνερο

Το ροδόνερο, εκτός από εξαιρετική προσθήκη στους κουραμπιέδες, κάνει θαύματα και στην επιδερμίδα μας! Πότισε 2 βαμβάκια με ροδόνερο και τοποθέτησε τα πάνω στους μαύρους κύκλους σου. Ασ’τα για 50 λεπτά και θα τους εξαφανίσεις.

Πιο λαμπερή και ενυδατωμένη, δεν θα έχεις ξαναδεί την περιοχή των ματιών σου και γενικά το δέρμα σου.