Τον γνωρίσαμε πρώτη φορά πριν ένα χρόνο, στο show της Max Mara για τη συλλογή SS19. Εμφανίστηκε στην πασαρέλα και έκλεψε μονομιάς τις εντυπώσεις, τα φλας δεν σταμάτησαν να τον απαθανατίζουν. Ο Max ο αρκούδος έχει γεννηθεί πρωταγωνιστής, γι’ αυτό φέτος επιστρέφει για τις γιορτές ως βασικό πρόσωπο της εορταστικής συλλογής της Max Mara.

Η #MaxMaraBearingGifts αποτελεί μια αποκλειστική συλλογή από limited edition κομμάτια, ζεστά γάντια, καινούργια teddy jockeys, κάπες, τουρμπάνια και ear warmers, κοσμήματα ή κρεμαστά αξεσουάρ για τσάντες και μπρελόκ που έχουν δημιουργηθεί με τον #MaxTheTeddy να φοράει το mini teddy παλτό του στα χαρακτηριστικά χρώματα: καμηλό, κοραλλί, μπλε του ουρανού και τιρκουάζ.

Φυσικά ο #MaxTheTeddy βρίσκεται παντού –στις εορταστικές βιτρίνες των καταστημάτων, στις εορταστικές συσκευασίες και στα pop-up σημεία διεθνών πολυκαταστημάτων, συμπεριλαμβανομένου του Harrods στο Λονδίνο. Το αγαπημένο του μέρος όμως, είναι μάλλον το site της Max Mara, όπου αναλαμβάνει χρέη ξεναγού και μας δείχνει backstage το Teddy Bear Factory. Μια εντελώς συναρπαστική και διαδραστική διασκέδαση περιμένει στις εκπληκτικές γραμμές παραγωγής που δημιουργήθηκαν από κασμιρένιες ταινίες, χρυσαφένιες τσουλήθρες, καμηλό γρανάζια και καταρράκτες από τα χαρακτηριστικά #MaxMaragram γράμματα.

Αναζητήστε το hashtag #MaxMaraBearingGifts, στα καταστήματα αλλά και online.