Το πρόσωπό μας- ανάλογα με την ηλικία μας- χρειάζεται φροντίδα εν τω βάθει. Από την εφηβεία μέχρι την τρίτη νεότητα πρέπει να φροντίζουμε να είναι οπωσδήποτε ενυδατωμένο που είναι και η βάση της νοητής πυραμίδας  περιποίησης.  Ωστόσο, όλες οι κρέμες του εμπορίου δεν είναι κατάλληλες για κάθε μια από μας καθώς tο κάθε πρόσωπο έχει τα δικά του “προβλήματα” και χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση.

Γιατί να επιλέξεις ένα  εξατομικευμένο booster και μια κρέμα περιποίησης ;

 

Το booster έχει συγκεντρώσει σε μεγάλη ποσότητα όλα τα ενεργά συστατικά που χρειάζεται το πρόσωπο. Έχει δε ως σκοπό να βοηθήσει στη μείωση των λεπτών γραμμών, την ανάπλαση και τη σύσφιξη  αποτελώντας μια θεραπεία με σκοπό να σταθεροποιήσει την ισχύ του επιδερμικού φραγμού καθώς η ηλικία, οι δύσκολοι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι εξωγενείς συνθήκες ( ρύποι, κρύο, ήλιος, κλιματισμός, κάπνισμα) το καταπονούν.

Ένα καλής ποιότητας booster είναι σε θέση να ενισχύσει την άμυνα της επιδερμίδας έναντι στις ελεύθερες ρίζες και τις τοξίνες.

Το booster, επίσης, συμβάλει στο να αποτελέσει βάση για να απορροφηθούν σωστά τα υπόλοιπα προϊόντα ομορφιάς όπως το serum.

Για να αποφύγουμε τις αισθητικές επεμβάσεις και τις πολυδάπανες κούρες ομορφιάς των ινστιτούτων μπορούμε να πάμε στο φαρμακείο και να προμηθευτούμε ένα προϊόν που ανταποκρίνεται η ποιότητα και η υπόσχεση στην τιμή του που δεν είναι άλλο από την Cream Booster & Κρέμα Περιποίησης της Frezyderm.

Η πρωτοποριακή σειρά περιποίησης προσώπου Cream Boosters της Frezyderm  φροντίζει εξατομικευμένα  το δέρμα κάθε γυναίκας και κάθε ηλικίας προσφέροντας αυτό που πραγματικά χρειάζεται  με βάση την ηλικία και την κλινική κατάσταση που διαφέρει από άτομο σε άτομο είτε λόγω κληρονομικότητας ή εξωγενών συνθηκών συμπεριλαμβανομένης και της κακής διατροφής.

Θα τα βρείτε σε:

SUPER BΟΟSTER για τη μείωση των σημείων γήρανσης: Εμπλουτίζει με 25 ενεργά συστατικά την καθημερινή κρέμα και ενισχύει την ενυδάτωση, την αντιοξειδωτική δράση, την αναδόμηση του δέρματος και τη μείωση των σημείων γήρανσης.

SKIN RESTART VIT A CREAM BΟΟSTER με Ρετινόλη: Εμπλουτίζει με ρετινόλη (βιταμίνη Α) την καθημερινή κρέμα νύχτας, ενισχύει την αναδόμηση του δέρματος ακόμη και σε συνθήκες υψηλού οξειδωτικού stress και μειώνει την παρουσία ελευθέρων ριζών. Δεν συστήνεται η χρήση του παράλληλα με προϊόντα που περιέχουν οξέα φρούτων.

SKIN NURSERY VIT B CREAM BΟΟSTER με βιταμίνη B:Εμπλουτίζει με βιταμίνες του συμπλέγματος B την καθημερινή κρέμα, οι οποίες διατηρούν τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος παρεμποδίζοντας την απώλεια υγρασίας και ρυθμίζοντας ξηροδερμικές καταστάσεις. Παράλληλα, ενισχύουν τoν μεταβολισμό, τη λειτουργικότητα και την ομοιόσταση του δέρματος.

PURE COLLAGEN CREAM BΟΟSTER με Kολλαγόνο:Εμπλουτίζει με κολλαγόνο (δομική πρωτεΐνη του δέρματος) την καθημερινή κρέμα για τη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος και την ενίσχυση της σφριγηλότητας και της τονικότητάς του.

ELASTIN REFILL CREAM BΟΟSTER με ελαστίνη: Εμπλουτίζει με ελαστίνη (δομική πρωτεΐνη του δέρματος) την καθημερινή κρέμα και ενισχύει την ελαστικότητα και την σύσφιξη του δέρματος.

HYALURONIC ACID CREAM BΟΟSTER με Yαλουρονικό Oξύ:Εμπλουτίζει με βιοενεργό υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους την καθημερινή κρέμα και προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση αριστοποιώντας την κυκλοφορία του νερού σε κυτταρικό επίπεδο. Διατηρεί την πυκνότητα του δέρματος και μειώνει τα σημεία γήρανσης.

EXPRESSION BLOCKER CREAM BΟΟSTER για Ρυτίδες Έκφρασης:Ενισχύει με βιομιμητικά πεπτίδια την καθημερινή κρέμα, τα οποία παρεμποδίζουν τις μυϊκές συσπάσεις του προσώπου, και ενισχύει τη δράση κατά των ρυτίδων έκφρασης. Η νευρομυϊκή λειτουργία αποκαθίσταται πλήρως με τη διακοπή εφαρμογής του προϊόντος.

FACE TIGHTENER CREAM BΟΟSTER για σύσφιξη προσώπου:Εμπλουτίζει με πεπτίδια και αντιοξειδωτικά ενεργά την καθημερινή κρέμα, ενισχύει το δίκτυο των δομικών πρωτεϊνών και τη δερματική πυκνότητα, και αντιμετωπίζει τη χαλάρωση που οφείλεται σε βιολογική γήρανση, απότομο αδυνάτισμα και την καμπτική στάση του λαιμού (φαινόμενο Tech Neck).

SKIN RADIANCE CREAM BΟΟSTER για Λάμψη:Εμπλουτίζει με φυτικά εκχυλίσματα την καθημερινή κρέμα και μειώνει τα σημάδια της κούρασης ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη λάμψη και τη φωτεινότητα. Ιδανικό για άτομα κάθε ηλικίας με έντονους εργασιακούς ρυθμούς και λίγη ξεκούραση.

ANTISPOT BOOSTER CREAM για Δυσχρωμίες – Πανάδες:Εμπλουτίζει με λευκαντικούς παράγοντες την καθημερινή κρέμα και ενισχύει τη δράση κατά των κηλίδων και των δυσχρωμιών που προκαλούνται από τη βιολογική γήρανση, την υπερέκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, την εγκυμοσύνη και τις ορμονικές διαταραχές.

ANTIOXIDANT VIT C CREAM BΟΟSTER με βιταμίνη C:Εμπλουτίζει με βιταμίνη C την καθημερινή κρέμα νύχτας και ενεργοποιεί τους αμυντικούς μηχανισμούς ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Προσδίδει λάμψη και χρωματική ομοιογένεια και μειώνει τα σημεία γήρανσης. Κατά την περίοδο χρήσης θα πρέπει να εφαρμόζεται αντηλιακό το πρωί.