Μην αφήσεις τον ιό του AIDS να σε ξεγελάσει, αυτό είναι το μήνυμα της καμπάνιας του κινήματος “SomeoneLikeMe” στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κατά του AIDS και στα πλαίσια αυτής της ημέρας η DUREX σε συνεργασία με το διεθνές κίνημα του Ιδρύματος MTVStayingAlive, ‘SomeoneLikeMe’ παρουσιάζει ένα video για το ασφαλές σεξ.

Το SomeoneLikeMe παρουσίασε πριν λίγες μέρες ένα video με αφορμή την διεθνή καμπάνια ευαισθητοποίησης για τη σημερινή ημέρα το οποίο λανσάρεται μέσω των παγκόσμιων προφίλ του ‘SomeoneLikeMe’ στο YouTube, Facebook και Twitter. Το video έχει σχεδιαστεί με σκοπό να επαναγρυπνήσει τους νέους σχετικά με τον ιό αλλά προκαλεί παράλληλα να δημιουργηθούν συζητήσεις ώστε να διαλυθούν οι μύθοι γύρω από τον ιό HIV και το AIDS.

Η Georgia Arnold, ExecutiveDirector του ιδρύματος MTVStayingAlive σχολιάζει: «Σύμφωνα με την έρευνά μας, ένας στους τέσσερεις νέους στην Ευρώπη πιστεύουν πως ο ιός HIV είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει κυρίως τους ανθρώπους στην Αφρική κάτι το οποίο είναι ένας ανησυχητικός μύθος. Θέλουμε το ‘SomeoneLikeMe’ να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνομιλήσουν, και μέσω διαδικτύου και στον πραγματικό κόσμο, σχετικά με τον HIV, λίγες μέρες πριν την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS».

To video είναι διαθέσιμο τώρα στα παρακάτω προφίλ καθώς και στην ιστοσελίδα του SomeoneLikeMe

Facebook: facebook.com/Joinsomeonelikeme

Twitter: twitter.com/someonelikeme

YouTube: youtube.com/user/joinsomeonelikeme

Instagram: instagram.com/joinsomeonelikeme