Τα ζώα είναι εκπληκτικά. Δυστυχώς για εμάς θα θέλαμε πολύ να κυκλοφορούμε σε ένα δάσος της Disney, να είμασταν πριγκίπισσες και από πίσω να μας ακολουθούσε μια στρατιά από ζωάκια. Αλλά επειδή δεν ζούμε στον κόσμο της Disney αλλά στον πραγματικό κόσμο καλό είναι να προτιμήσουμε ένα ζώο που ταιριάζει στη προσωπικότητα μας. Μπορούμε να διαλέξουμε οποιοδήποτε ζώο θέλουμε αρκεί να γεμίσει το σπίτι μας με συντροφικότητα.

Σκύλος: Θέλεις αγάπη και συναίσθημα

Τα σκυλιά θέλουν να τους αποδεικνύεις την αγάπη σου κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε στιγμή. Κάθε μέρα είναι η πιο ευτυχισμένη της ζωής τους και θα σε υποδεχτούν γεμάτοι ενθουσιασμό. Κανείς δεν θα σε αγαπήσει ποτέ όσο το σκυλί σου.

Γάτα: Γιατί δε δίνει λογαριασμό

Στο μυαλό της γάτας αφέντης είναι η ίδια. Δεν την ενδιαφέρει τίποτα, δεν θέλει να δίνει έλεγχο και σίγουρα είναι αφεντικό του εαυτού της. Την αγάπη της θα τη δείξει μόνο όταν σε έχει ανάγκη.

Ψάρια: Φοβάσαι τη δέσμευση

Ας το παραδεχτούμε ένα ψάρι είναι στο ίδιο επίπεδο με ένα φυτό όσον αφορά τις ανάγκες του. Όσο διασκεδαστικό και αν είναι πάντα θα κάνει βόλτες γύρω από μια γυάλα.

Φίδι: Είσαι ατρόμητη

Το φίδι μπορεί να είναι και να φαίνεται τόσο τρομερό. Μπορεί εύκολα να τυλιχθεί γύρω από το λαιμό σου ενώ κοιμάσαι για παράδειγμα οπότε καλό είναι να μην είσαι τόσο ατρόμητη.

Χάμστερ: Διασκεδάζεις εύκολα

Θέλω να πω ότι αυτά τα μικρά κατοικίδια είναι ξεκαρδιστικά σε σχέση με το πόση ώρα μπορούν να τρέχουν στη ρόδα τους ελπίζοντας πως στο τέλος θα φτάσουν κάπου.

Δεν μου αρέσουν τα ζώα: Είσαι απαράδεκτη

Θέλω να πω υπάρχουν μόνο ήδη τρία είδη ζώων συντροφιάς: τα αξιολάτρευτα, τα ξεκαρδιστικά και αυτά που ανήκουν και στις δύο κατηγορίες. Αν δεν μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε ζώο που να σας αρέσει μάλλον κάτι δεν πάει καλά.