Μία πρόσφατη έρευνα έδειξε πως ένα 34% έχει βάλει στο πρόγραμμά του να κάνει πρωινό σεξ. Λέτε να μην ξέρουν κάτι παραπάνω; Το σεξ τη νύχτα κυριαρχεί στη ζωή μας, ακόμα και στον κινηματογράφο και στις τηλεοπτικές σειρές, ωστόσο η πρωινή δράση είναι πραγματικά σούπερ και αξίζει να της δώσουμε παραπάνω προσοχή. Ιδού 10 σοβαροί λόγοι που ίσως σε κάνουν αύριο το πρωί να ξυπνήσεις με πολύ διαφορετική διάθεση…

1. Όταν έχεις όρεξη για σεξ έχεις ξυπνήσει πριν το κάνει το εκνευριστικό ξυπνητήρι! 10 πόντοι και μόνο γι’ αυτό!

2. Έχεις την καλύτερη δικαιολογία για να ακυρώσεις τη βόλτα στο γυμναστήριο. Και ο γυμναστής σου θα σου έλεγε δεν πειράζει καλά έκανες!

3. Η διάθεσή σου όλη την ημέρα είναι “περπατάω και πετάω”. Όλοι σε ρωτάνε τι έκανες και δείχνεις τόσο διαφορετική! Εσύ ξέρεις!

4. Στέλνετε όλη την ημέρα πονηρά μηνύματα ο ένας στον άλλον. Σαν ασυγκράτητα πιτσιρίκια!

5. Μετά από 10-12 ώρες που θα ξαναβρεθείτε είστε έτοιμοι για δεύτερο γύρο αφού η πρωινή δράση σας έχει ανοίξει την όρεξη.

6. Κάνει απίστευτα καλό στην υγεία. Οι ενδορφίνες κάνουν το σώμα σου να λάμπει, ενώ το ανοσοποιητικό σου σύστημα έχει απίστευτα οφέλη από την πρωινή “γυμναστική”.

7. Γιατί ο καλός σου θα αντέξει περισσότερο. Οι στατιστικές λένε πως τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι πολύ υψηλά μετά την πολύωρη φόρτιση της νύχτας και έτσι θα ξυπνήσει πανέτοιμος και στο “ύψος” του. Και δεν θα τελειώσουν όλα μετά από δύο λεπτά!

8. Το ντουζ μετά παρέα στο μπάνιο είναι ονειρεμένο. Σα να κάνεις δεύτερη φορά σεξ (σαν είπαμε, σαν… μην το παρακάνεις γιατί θα αργήσεις στο γραφείο!)

9. Τσέκαρέ το. Ημέρα που ξεκινάει με σεξ δεν έχει άγχος. Τα βλέπεις όλα πολύ πιο χαλαρά!

10. Μα είναι τόσο… λογικό να γίνεται το πρωί! Το βράδυ τα ζευγάρια είναι ψόφια από την κούραση. Το πρωί ξυπνάς ξεκούραστη, χωρίς να χρειάζεται να γδυθείς, ούτε να έχεις το άγχος εάν δείχνεις ωραία και απλά το κάνεις.

Και συγγνώμη, υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου;!