Έχεις άγχος! Έχεις αγωνία και το μυαλό σου πηγαίνει και έρχεται, το στομάχι σου γεμίζει με πεταλούδες, ένα καρδιοχτύπι γίνεται εκκωφαντικό και σκάει…ψηλά στον ουρανό σου!

Και όταν έχεις έντονο άγχος, όταν αυτό το σφίξιμο είναι τρόπος ζωής δε μπορείς να ξαπλώσεις και να…χαρείς ούτε το sex. Ακολουθεί μία λίστα με τέσσερις ανησυχίες που στροβιλίζουν στο κεφάλι σου, νευρικό μου κορίτσι!

1. Λες να είδε αυτό το τεράστιο σημάδι, αυτό το βουνό που έχω στην άκρη του προσώπου μου; 

Γιακ! Αυτό το σπυράκι είναι τεράστια. Όχι, δεν υπερβάλλω, είναι ειλικρινά ένας βράχος! Θα μπορούσε να σπάσει και να πλημμυρίσει η χώρα. καταπιεί μια μικρή χώρα. Ελπίζω να μη με θέλει για ιεραποστολικό διότι κάπως έτσι θα το δει και θα με σιχαθεί!

Όχι, όχι, όχι! Γιατί με πάει για ιεραποστολικό; Το κοιτάζει με θράσος! Τι βλέπει; Σκέφτεται το σπυράκι μου; Γύρνα με επιτέλους να τελειώνουμε!!!

2.Μήπως σκέφτεται κάποια άλλη γυναίκα ενώ με…θωπεύει;  

Ζεστό, είναι καυτό, είναι περίεργο! Λες να ανάβει με τη σκέψη μιας άλλης γυναίκας; Μήπως κάνει ΤΩΡΑ sex με τη Mila Kunis; Μήπως σκέφτεται και άλλες, πολλές, μία γιορτή αισθησιασμού και ενός γυμνού πλήθους που τον συνεπαίρνει! Δε με θέλει, δεν τον ανάβω εγώ αλλά η άλλη…οι άλλες!

3. Μήπως το κωλαράκι μου φαίνεται άσχημο από αυτήν την οπτική γωνία;

Είμαι σε λάθος γωνία, τον έχω σε λάθος πόζα, έχω πάρει λάθος τη στάση, είμαι σε λάθος γωνία…είναι σε λάθος γωνία…όλο στέκεται και είναι μια λάθος γωνία!

4. Τι μπορώ να πω, όταν τελειώσουμε;

Να πω ευχαριστώ; Όχι, αυτό είναι πάρα πολύ τυπικό. Να του πω να μείνει; Μπορώ να του ζητήσω να μείνει; Ίσως θα έπρεπε να πάμε για ύπνο. Όχι, δεν μπορώ! Θα με αποκαλέσει τυχάρπαστη, χυδαία, κλαψιάρα, ρομαντική, βλαμμένη, τρελή…Ναι τρελή!