Θέλεις να συναρπάσεις έναν άντρα και να τον κάνεις δικό σου; Θέλεις να αποκτήσεις γοητεία και να αφήσεις άλαλα τα πλήθη; 

Ακολουθούν συμβουλές και βήματα που θα μετατρέψουν το φλερτ σε όπλο που δεν θα αφήσει άντρα ασυγκίνητο και θα κάνει τον εκάστοτε ερωτικό στόχο λιώμα!

Πάρε χαρτί, μολύβι και καθρέπτη για να κάνεις πρόβα…Ξεκινάμε!

Κάνε το κορμί σου-λάστιχο και τόνισε τις κινήσεις του

Όταν μπαίνεις σε ένα δωμάτιο, σε ένα γραφείο, σε ένα χώρο όπου υπάρχει κόσμος και ντουνιάς παίξε! Βγάλε το παλτό σου, κάθισε αναπαυτικά, πείραξε τον άνθρωπο που θέλεις να φλερτάρεις με ένα άγγιγμα, ρίξε το σώμα σου (διακριτικά) επάνω του, κάνε κινήσεις με τρόπο που θα υποδηλώνουν ότι ο χώρος σου ανήκει και κατ επέκτασιν και οι παρευρισκόμενοι! Γίνε ένα σωματικό σινιάλο!

Αύξησε το eye contact

Να επιμένεις. Να κοιτάζεις! Να μην τον αφήνεις από τα μάτια σου. Να του δίνεις λίγες ανάσες αλλά μετά να επιστρέφεις, να τον πυροβολείς διαρκώς με ένα βλέμμα, με υπονοουμενα. Just do it!

Να γελάς και να χαμογελάς περισσότερο

Είναι φιλικό, γοητευτικό, πολιτισμένο και ακαταμάχητο!

Να είσαι παιχνιδιάρα και να κάνεις ωραία και εύστοχα κοπλιμέντα 

Κάνε ωραίες σκέψεις για αυτόν που έχεις απέναντί σου και άφησε τα λόγια να τις περιγράψουν, ευπρεπώς! “Ωραίο χαμόγελο”, “Τι ωραίο σακάκι”, “Σου ταιριάζει αυτό το χρώμα”, “Είσαι γοητευτικός όταν γελάς” κ.τ.λ

Καλή επιτυχία κυρίες μου!