Μια ηθική διάσταση στη μόδα έρχεται να δώσει η ‘ergon Mykonos. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, το brand εγκαινιάζει τη μόνιμη συνεργασία του με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Luv Michael. Μέσω μιας capsule collection από μοναδικά και καινοτόμα χρηστικά είδη, θέτει τις πρώτες βάσεις για την πλήρη στήριξη του και την εξέλιξη της προσφοράς του οργανισμού και στην Ελλάδα.

Η ‘ergon Mykonos ενώνει τις δυνάμεις της με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Luv Michael

Με κοινό όχημα την αγάπη για τον ελληνικό πολιτισμό, τα ταξίδια και την κοινωνική ευαισθησία, το brand ‘ergon Mykonos και ο οργανισμός Luv Michael, βρήκαν κοινό έδαφος δράσης. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού. Με την συμβολή της Diane Chudley, της υπεύθυνης εικαστικών του οργανισμού Luv Michael και ζωγραφιές που σχεδίασαν οι νεαροί σεφ που υποστηρίζονται από τον οργανισμό, προέκυψε μια καινοτόμος συλλογή χρηστικών ειδών για την κουζίνα.

Νέα συλλογή στις αρχές Ιουνίου

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει ποδιές, καπέλα μαγειρικής, runners, πιάστρες, γάντια, sous-plat, sous-verre, αλλά και fashion accessories. Διαθέτει προϊόντα όπως shopping bags, weekender bags και t-shirts. Τα έσοδα των πωλήσεων θα πηγαίνουν αποκλειστικά στον οργανισμό Luv Michael, με ένα διττό σκοπό. Μέρος των εσόδων διατίθεται για την υποστήριξη του οργανισμού. Ταυτόχρονα δημιουργείται ένα ταμείο για τη ατόμων με αυτισμό στην Ελλάδα. Όλη η συλλογή θα διατίθεται από αρχές Ιουνίου στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ‘ergon Mykonos.

Το brand ‘ergon Mykonos λειτουργεί σαν μια μηχανή του χρόνου που δίνει διαφάνεια στην ιστορία της Ελλάδας. Συμβολίζει το fusion τεχνών, στυλ, πολιτισμών και εποχών και είναι πάντα ανοιχτό σε νέες προσθήκες και προκλήσεις. Από την άλλη πλευρά τo Luv Michael είναι ένας μη κερδοσκοπικός Οργανισμός που παράγει υψηλής ποιότητας οργανική granola, χωρίς γλουτένη, καρπούς, επιβλαβείς χημικές ουσίες και τοξικά αλλεργιογόνα, προσφέροντας σε άτομα με αυτισμό την ευκαιρία για ουσιαστική απασχόληση.