Η  5η συλλεκτική φιάλη Jameson  για τον εορτασμό της St. Patrick’s Day, της εθνικής εορτής του Αγίου Πατρικίου – προστάτη της Ιρλανδίας,  είναι γεγονός! Δημιουργός της νέας φιάλης που σηματοδοτεί την έναρξη των εορτασμών του δημοφιλέστερου Ιrish whiskey στον κόσμο για την St. Patrick’s Day, τόσο στο Δουβλίνο, όσο και παγκοσμίως, είναι ο street artist James Earley από το Δουβλίνο.

Το σχέδιο του James Earley είναι εμπνευσμένο από τις γέφυρες που περνάνε πάνω από τον ποταμό Liffey – σύμβολο της πόλης του Δουβλίνου. Η συλλεκτική φιάλη Jameson αναδεικνύει τον τρόπο που οι μοναδικές αυτές κατασκευές ενώνουν μέρη, ανθρώπους και ιδέες αντιπροσωπεύοντας τη ψυχή του μοντέρνου Δουβλίνου. Στοιχεία από μεγάλες Ιρλανδικές γέφυρες, όπως η Grattan, η Sean O’Casey και η Samuel Beckett, και πολύπλοκες λεπτομέρειες, όπως οι εικόνες της Ατλαντίδας και του αγάλματος της Anna Livia εκφράζουν το πάθος του δημιουργού για την Ιρλανδική πρωτεύουσα, ενώ το σλόγκαν «Δουβλίνο, η πόλη μας» που ξεχωρίζει στη νέα φιάλη Jameson τη θερμή ατμόσφαιρα της πόλης.

Η νέα συλλεκτική φιάλη Jameson  για τον εορτασμό της St. Patrick’s Day διατίθεται από τις αρχές Μαρτίου σε επιλεγμένα super markets μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Jameson LEB_2

Ο Daniel Lundberg, Global Brand Director του Jameson, δήλωσε σχετικά: «Οι εορτασμοί του Jameson για την ημέρα του Άγιου Πατρικίου ήταν πάντα αυθεντικοί και προσωπικοί. Η συλλεκτική φιάλη μας, αντιπροσωπεύει το πραγματικό νόημα του να είναι κάποιος Ιρλανδός και μέλος μιας μεγάλης και ανοιχτόκαρδης οικογένειας που ο ίδιος ο John Jameson υποστήριζε με μεγάλο ενθουσιασμό».