Σίγουρα δεν γνωρίζατε οτι μερικοί από τους αγαπημένους μας ταλαντούχους, σταρ είναι περίπου γαλαζοαίματοι. Πολλά γνωστά ονόματα του Hollywood έχουν μακρινή αλλά και κοντινή συγγένεια με βασιλικά πρόσωπα είτε είναι άμεσοι απόγονοι ή ξαδέρφια των βασιλιάδων.

 

Τζέικ Τζίλενχαλ

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ κατάγεται από τον Εδουάρδο Γ’, ο οποίος κυβέρνησε την Αγγλία από το 1327-1377. Αυτό τον κάνει τον 19ο ξάδερφο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Μέγκαν Μαρκλ

Ακόμη και πριν από το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν είχε σχέση με βασιλικά πρόσωπα από μόνη της. Είναι απόγονος του βασιλιά Εδουάρδου Γ’. Ο Αδ. William Skipper, ένας βασιλικός απόγονος, έφτασε στη Νέα Αγγλία στην Αμερική το 1639 και είναι πρόγονος του πατέρα της Meghan.

Χιου Γκραντ

Ο Χιου Γκραντ έχει πολύ στενή σχέση με τη βασιλική οικογένεια. Μπορεί να εντοπίσει την κληρονομιά του τόσο στον βασιλιά Ερρίκο Ζ’ της Αγγλίας όσο και στον Βασιλιά Ιάκωβο Δ’ της Σκωτίας. Αυτό τον κάνει τον 9ο ξάδερφο της Βασίλισσας.

Ελεν ΝτιΤζένερις

Η Ελεν ΝτιΤζένερις είναι στην πραγματικότητα 15η ξαδέρφη με την Κέιτ Μίντλετον, τη σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Η σύνδεση γίνεται μέσω ενός άνδρα που ονομάζεται Sir Thomas Fairfax και της συζύγου του, Agnes Gascoigne.

Πάρις Χίλτον

Η Πάρις Χίλτον είναι 20η ξαδέρφη με τη βασίλισσα Ελισάβετ, μέσω του βασιλιά Ερρίκου Β’, με τον οποίο είναι συγγενής από την πλευρά του πατέρα της. Ανακάλυψε επίσης ότι είναι συγγενής με τη Μέριλιν Μονρόε.

Ντακότα & Έλλε Φάνινγκ

Η Έλλε μπορεί να έπαιξε την Aurora στο Maleficent της Disney, αλλά στην πραγματικότητα αυτή και η αδερφή της έχουν πραγματικό βασιλικό αίμα. Μέσω της μητέρας τους Χέδερ Τζόι Άρινγκτον, είναι η 22η δισέγγονη του βασιλιά Εδουάρδου Γ’. Αυτό τους κάνει επίσης 21α ξαδέρφια της Κέιτ Μίντλετον, καθώς και η μητέρα της έχει μακρινή συγγένεια με τον Εδουάρδο Γ’.