Τα αγγελάκια της Victoria Secret υποκύπτουν σε λάθη και μοιράζονται μαζί μας ατυχή περιστατικά που προκαλούν γέλιο αλλά παράλληλα μας δίνουν τη δυνατότητα να καταλάβουμε ότι είναι απλές κοπέλες που έχουν θυσιαστεί στον βωμό της ομορφιάς.

Cara Delevingne

images (7)

 

Κάποτε φορούσα μολύβι στο εσωτερικό των ματιών. Αυτό και τίποτε άλλο. Δεν αντιλαμβανόμουν πώς έδειχνε, ότι έκανε τα μάτια μου να δείχνουν πολύ μικρά. Δεν απορώ που δεν είχα αγόρι. Και έβαλα και μπλε extensions με clips. Και έκανα στα μαλλιά μου όσα πιο πολλά κοτσιδάκια μπορούσα που προσωπικά δεν πιστεύω ότι ήταν λάθος γιατί έδειχναν πολύ cool αλλά όλοι οι γύρω μου έλεγαν πως ήταν χάλια».

Lindsay Ellingson

rs_634x1024-131113185956-634.lindsey.cm.111313

«Πριν το show έκανα ένα spray tan και φόρεσα τα ρούχα μου πιο νωρίς από ό,τι έπρεπε, οπότε κατέληξα με γραμμές σε όλο μου το σώμα. Και μετά έπρεπε και να το βγάλω γρήγορα».

Jourdan Dunn

Jourdan-Dunn---Victorias-Secret-Fashion-Show-Runway-2013--01-560x774

«Αυτή η ιδέα να βάζεις οδοντόκρεμα στα σπυράκια δεν κάνει τίποτα. Είναι αηδιαστική και μια φορά ξέχασα πως είχα βάλει και βγήκα έξω χωρίς να την αφαιρέσω- καταστροφή».

Andriana Lima

adriana-lima-victorias-secret-main

 

«Πριν πολλά χρόνια ξύρισα το κεφάλι μου. Ήμουν γύρω στα 16. Ήταν για δουλειά, αλλά ήταν τεράστιο σοκ για μένα. Δεν το ξανακάνω ποτέ».

Toni Garrn

images (8)

«Έβαψα μόνη μου τα φρύδια μου μαύρα και έγιναν πορτοκαλί».