Είναι καινούργια η σχέση, δεν ξέρεις ακριβώς που πηγαίνει και η αλήθεια είναι πως αρχίζεις και θέλεις κάτι παραπάνω. Ή μπορεί και όχι. Το θέμα είναι πως σε οποιαδήποτε σχέση πάντα έρχεται εκείνη η στιγμή που θέλεις σαν τρελή να κάνεις τις παρακάτω ερωτήσεις. Αλλά φοβάσαι. Τρέμεις. Κυρίως την απάντηση…

1 Είμαστε μαζί;
Τώρα εδώ τι να σου πω και εγώ… αν θέλεις τόσο πολύ να μάθεις, κάν’την την ερώτηση αλλά με δική σου ευθύνη. Και μόνο, επαναλαμβάνω μόνο, αν είσαι έτοιμη για οποιαδήποτε απάντηση. Γιατί παίζει να σου πει πως απλά περνάτε καλά. Παίζει πολύ γενικά. Για να σε βγάλω όμως, όσο μπορώ, από την δύσκολη θέση διάβασε τα σημάδια. Αν περνάτε πολύ χρόνο μαζί, αν σε προσέχει, αν βγαίνετε μαζί, αν έχεις γνωρίσει τους φίλους του και αν κοιμάται σπίτι σου λογικά μαζί είστε. Μην αγχώνεσαι!

2 Πόσες σχέσεις είχες μέχρι τώρα;
Στα βαθιά. Στα τάρταρα. Και η παγίδα σε αυτή την ερώτηση δεν είναι η ίδια η ερώτηση, αλλά όσα περιλαμβάνει και όλα εκείνα για τα οποία θα θέλεις και θα ζητήσεις διευκρινήσεις. Γιατί εκείνος θα σου πει έναν αριθμό, ένας αριθμός όμως εσένα τι να σου κάνει. Και θα ρωτήσεις, “αγάπησες καμία;”, “κεράτωσες κάποια;”, “γιατί χωρίσατε αφού ήσασταν καλά;”, “μιλάτε ακόμα;”. Και ο ασκός του Αιόλου μόλις άνοιξε. Άντε τώρα να τον κλείσεις.

3 Κάνω κάτι λάθος;
Είτε κάτι έχεις υποψιαστεί εσύ, είτε είσαι από γεννησιμιού σου ανασφαλής. Αν συμβαίνει το πρώτο, εγώ προσωπικά το εμπιστεύομαι το ένστικτο σου και σου λέω να μην ρωτήσεις ακόμα. Να περιμένεις να δεις την συμπεριφορά του και τις επόμενες μέρες και αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο τότε τόλμησε το. Αν συμβαίνει το δεύτερο, τότε προς Θεού μην ρωτήσεις. Ίσως είναι νωρίς να δείξεις τις ανασφάλειες σου.