Θυμάστε κάποτε που οι τάσεις μας επέβαλαν να φοράμε κολλητά, στενά και άβολα ρούχα; Ευτυχώς πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα και το cozy είναι πιο πολύ στην μόδα από ποτέ. Ήταν τόσο ωραία στην καραντίνα που φορούσαμε συνεχώς τις άνετες μας πιτζάμες, που έγινε και trend! Σχεδιαστές σε ολόκληρο τον κόσμο εμπνεύστηκαν από την ζωή και έφεραν την άνεση στην ζωή μας μέσα από τα πιο χαριτωμένα ρούχα. Πλέον, θα φοράμε στις εξόδους μας ρούχα που θα αγκαλιάζουν το σώμα μας! Η Stradivarius μπαίνει και εκείνη δυναμικά στο νέο trend και καλωσορίζει τη νέα σεζόν με μια συλλογή εμπνευσμένη από cozy τάσεις και άνετα ρούχα.

Με το τέλος του καλοκαιριού ξεκινά μια χαλαρή περίοδος που μας καλεί να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στον εαυτό μας, να ασχοληθούμε με τον αθλητισμό ή απλά να απολαύσουμε τη φύση. Στην νέα συλλογή του Stradivarius, όλα τα ενδύματα είναι φτιαγμένα από φυσικά και μαλακά υφάσματα όπως βαμβάκι, βελούδο και απαλά πλεκτά,  που προσφέρουν άνεση και σπορ πινελιές που είναι στη μόδα.

Πως θα πετύχεις το τέλειο cozy λουκ;

Η συλλογή φέρνει πίσω στη μόδα τη φόρμα και τα κολάν, μία must επιλογή που συνδυάζει άνεση και στυλ. Ως τάση, επισημαίνει το cut-out που υπάρχει σε πλεκτά top που είναι εύκολο να συνδυαστούν με ποδηλατικά κολάν. Τα ποδηλατικά κολάν είναι ένα trend που έκανε την εμφάνισή του πριν το καλοκαίρι και είναι εδώ για να μείνει και το φθινόπωρο. Συνδύασέ το με ένα ωραίο μπλεκτό τοπ σε nude χρώμα και είσαι έτοιμη για τον απογευματινό σου καφέ!

άνετα ρούχα

Σε ορισμένα ρούχα βρίσκουμε tye-die prints που αντικατοπτρίζονται σε φούτερ, μπλουζάκια και joggers.

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε το κορμάκι που είναι ένα κομμάτι που θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ντουλάπα μας για πολύ καιρό. Είναι τόσο βολικά και σμιλεύουν την σιλουέτα μας.

Δοκίμασε να φορέσεις μία χαλαρή και φαρδιά φόρμα μαζί με ένα στενό κορμάκι και το αγαπημένο σου ζευγάρι sneakers ή και εσπαντρίγιες. Πρόσεξε τα χρώματα να μην έχουν τεράστιες αντιθέσεις μεταξύ τους.

άνετα ρούχα

Τα χρώματα της σεζόν στα άνετα ρούχα

Οι φυσικές αποχρώσεις όπως το εκρού, το γκρι, το μπεζ ή το καμηλό θα είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν αυτή  τη σεζόν σε  βασικά αντικείμενα όπως set-ups, overlays και patchwork. Αυτές οι γήινες αποχρώσεις θα πρωταγωνιστήσουν σε ζακέτες για να ικανοποιήσουν τις πιο δροσερές στιγμές της σεζόν.

άνετα ρούχα

Φούστα με tye-die print.

Πήρατε ιδέες; Τέλεια, τώρα πηγαίνετε να ανακάλυψε τη κολεξιόν στο stradivarius.com!