Η The Body Shop στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με γνώμονα ότι η ανάγκη για ανθρωπιά και συμμετοχή στο κοινό καλό είναι πλέον πιο επιτακτική από ποτέ, συνεργάζεται αυτά τα Χριστούγεννα με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»,
ο οποίος εδώ και είκοσι χρόνια στέλνει καθημερινά μηνύματα ευαισθησίας, ανθρωπιάς, έμπρακτης αγάπης και ελπίδας σε παιδιά και στους γονείς που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα, η The Body Shop θα συνεισφέρει το 10% των πωλήσεων που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 11/12 – Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, από τα καταστήματα της σε όλη την Ελλάδα και από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.thebodyshop.gr στο Κοινωνικό Ταμείο του «ΕΛΠΙΔΑ» για την οικονομική υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών που το έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, από 1η Δεκεμβρίου έως και τις αρχές του νέου έτους τα 43 καταστήματα της
The Body Shop σε όλη την Ελλάδα γίνονται αρωγοί ελπίδας και θα φιλοξενούν προς πώληση στην τιμή του 1€  τις χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες που δημιουργούνται κάθε χρόνο με αγάπη από τα παιδιά, τους γονείς και τους εθελοντές του Ξενώνα «ΕΛΠΙΔΑ». Όλα τα έσοδα των Χριστουγεννιάτικων καρτών θα συγκεντρωθούν και θα διατεθούν στο Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

Μπορείτε κι εσείς να δώσετε ΕΛΠΙΔΑ αυτά τα Χριστούγεννα στους πιο δυνατούς ανθρώπους του κόσμου!