Η Kim Kardashian ήταν ομολογουμένως μια πολύ κομψή νύφη μέσα στο δαντελένιο νυφικό της δια χειρός Riccardo Tisci του οίκου Givenchy αλλά τα media και το κοινό ενδιαφέρθηκαν και για το άψογο μακιγιάζ της. Έτσι, μόλις επέστρεψε από τη Φλωρεντία ο makeup artist που ανέλαβε το νυφικό μακιγιάζ της Kim Kardashian, Mario Dedivanovic, βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής Morning του Channel 9 και αποκάλυψε μερικά μυστικά για το συγκεκριμένο makeup look:

Kim Kardashian & Kanye West στη γαμήλια φωτογραφία τους

Kim Kardashian & Kanye West στη γαμήλια φωτογραφία τους

Έχοντας συνεργαστεί με την τηλεοπτική σταρ πέντε χρόνια τώρα, ο Dedivanovic δημιούργησε το αγαπημένο μακιγιάζ της με τις φωτοσκιάσεις χρησιμοποιώντας γενναίες ποσότητες πούδρας μπρονζέ και highlighter. Η αλήθεια είναι πως η Kim Kardashian μπορεί να χαρακτηριστεί η μούσα του συγκεκριμένου makeup look.

Χαρακτηριστικό μακιγιάζ της Kim Kardashian

Χαρακτηριστικό μακιγιάζ της Kim Kardashian

“Οι σκιάσεις πλαισιώνουν το πρόσωπο και σμιλεύουν τα μάγουλα. Οπότε βάλτε λίγο bronzer στη γραμμή των μαλλιών και το πηγούνι, στα βαθουλώματα των ζυγωματικών και στη γέφυρα της μύτης. Με αυτόν το τρόπο το πρόσωπο φαίνεται πιο λεπτό αλλά και ζεστό”, συμβούλευσε τις γυναίκες που θέλουν να αντιγράψουν το συγκεκριμένο look, ο Dedivanovic.

“Μερικές φορές μπορεί να σας πάρει 20 λεπτά, άλλες πάλι μπορεί να σας πάρει μία ώρα, το μυστικό ωστόσο είναι να αναμιγνύετε, αναμιγνύετε, αναμιγνύετε τις υφές μεταξύ τους”  συμπλήρωσε ο makeup artist.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στο νυφικό μακιγιάζ της Kim Kardashian δόθηκε έμφαση στις πλούσιες και έντονα βαμμένες βλεφαρίδες και στα ματ, ουδέτερα χείλη.

H Kim Kardashian με τον σχεδιαστή του νυφικού της, Riccardo Tisci στο photo booth που είχε στηθεί στη γαμήλια δεξίωση

H Kim Kardashian με τον σχεδιαστή του νυφικού της, Riccardo Tisci στο photo booth που είχε στηθεί στη γαμήλια δεξίωση

Αν θέλετε να μάθετε όλα τα χρήσιμα τρικ του μακιγιάζ με φωτοσκιάσεις δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ. Δεν χρειάζεται να ντυθείτε νυφούλα για να αποκτήσετε ένα τόσο κολακευτικό makeup look και το καλοκαίρι αποτελεί ιδανική περίοδο για την εφαρμογή της μπρονζέ πούδρας γιατί το αποτέλεσμα φαίνεται πιο φυσικό.