Αυτά ήταν τα ακριβή λόγια του σεναριογράφου και σκηνοθέτη των ταινιών Sex & The City, Michael Patrick King, όταν ρωτήθηκε από το Entertainment Weekly αν υπάρχει το ενδεχόμενο τρίτης ταινίας της δημοφιλούς σειράς.

Ο King είναι σήμερα ένας από τους δημιουργούς της σειράς Two Broke Girls, αλλά το μυαλό του δεν παύει να επιστρέφει στις 4 πρωταγωνίστριες του Sex & The City: ”Η μεγαλύτερη τύχη, ευτυχία ή δώρο είναι πως δούλεψα σε δύο σειρές (ήταν και σεναριογράφος της σειράς Will & Grace) που οι χαρακτήρες είχαν τόσο δυνατό αντίκτυπο στη ζωή των θεατών ώστε να αναρωτιούνται ακόμα τι κάνουν ή πως θα είναι η ζωή τους σήμερα.”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

H Sarah Jessica κι εγώ ξέρουμε ποιο είναι το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει ή πως θα ειπωθεί, απλώς πιστεύω πως υπάρχει μία ακόμα ιστορία που δεν έχουμε διηγηθεί. Τα 4 αυτά κορίτσια (Carrie, Samantha, Miranda, Charlotte) είναι ακόμα στο μυαλό όλων μας”. Μια μάλλον σιβυλλική απάντηση από πλευράς King η οποία όμως έρχεται να συμπληρώσει την πρόσφατη δήλωση της Sarah Jessica Parker ”πως δεν είναι ακόμα έτοιμη να αποχωριστεί τα Manolo Blahnik της”.

Η ηθοποιός είπε πως ευχαρίστως θα ενσάρκωνε ξανά την Carrie στη μεγάλη οθόνη με την προϋπόθεση πως τα γυρίσματα του sequel θα ξεκινούσαν σύντομα. Η Parker συμφωνεί με τον King πως το τελευταίο κεφάλαιο της ζωής των γυναικών που άλλαξαν τα δεδομένα της τηλεόρασης, του στυλ, και ως ένα βαθμό και της σύγχρονης γυναικείας νοοτροπίας, δεν έχει γραφτεί ακόμα αλλά όπως δήλωσε χαρακτηριστικά “όλα εξαρτώνται από το timing και το timing είναι περίεργο πράγμα”.

Μπορεί ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης των ταινιών καθώς και η βασική του πρωταγωνίστρια να δείχνουν θετικοί για τη συνέχιση και μάλλον ολοκλήρωση της θρυλικής σειράς (μεταξύ μας, η δεύτερη ταινία δεν είχε και πολλά να διηγηθεί), στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, χρειάζονται άλλοι 3…to tango και συγκεκριμένα η Kim Cattrall, Kristin Davis και Cynthia Nixon.

It’s a long way to the…City!