Μια παράσταση που είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά το Μάιο του 2013 επιστρέφει με νέα πνοή και ξεκινά το ταξίδι της στο χώρο “Σώμα & Φως” (Πραξιτέλους 179, 4ος όροφος, Πειραιάς).

Η χοροθεατρική ομάδα “Φως” σε ανανεωμένο σχήμα δίνει κίνηση και έκφραση στις “Θαρραλέες Ψυχές”. Η σύλληψη παραμένει ίδια «Η παράσταση αναφέρεται στις ανθρώπινες επιλογές και τα συναισθήματα που απορρέουν από αυτές και στη δύναμη του ανθρώπου να τα βιώσει και να προχωρήσει πέρα από αυτά, έτσι ώστε να βρει τον δρόμο του στη ζωή, που μόνο μια θαρραλέα ψυχή μπορεί. Η δική σας!» έχει δηλώσει για την παράσταση η χορογράφος και δημιουργός της ομάδας, Μαριάννα Παπαδοπούλου.

Για όσους έχουν δει την πρώτη εκτέλεση της παράστασης μπορούν να περιμένουν εξαιρετικές χορογραφίες, δυνατό λόγο και τραγούδια που μας συγκινούν σε ανανεωμένη εκδοχή. Για όσους δεν είχαν τη χαρά να δουν την εν λόγω παράσταση, απλώς ας αφεθούν σε ένα χορευτικό, μουσικό και θεατρικό ταξίδι που μιλά κατευθείαν στην ψυχή, τη θαρραλέα ψυχή που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Η παράσταση ξεκινά το Σάββατο, 1η Νοεμβρίου 2014 και είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων (ήδη οι παραστάσεις του Νοεμβρίου είναι οριακά κλεισμένες και προγραμματίζονται οι παραστάσεις του Δεκεμβρίου).tharralees-psyhes-3