Πρέπει να είναι ο πιο “ζεν” διαγωνισμός που έχει διεξαχθεί ποτέ στο That’s Life αφού έχει ως δώρο δύο συνεδρίες μασάζ σε μια τεχνική που μετρά 4000 χρόνια ιστορίας και προσφέρει το Nilaya Mystic Spa.

Nilaya Spa

Nilaya Spa

Nilaya Spa

Nilaya Spa

Η μάλαξη από το Θιβέτ είναι από τις παλαιότερες τεχνικές στη γη και θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους αποκατάστασης με εξέχουσα θέση στη θιβετιανή ιατρική. Η φιλοσοφία της βασίζεται στην ισορροπία της ροής ενέργειας, στα ενεργειακά κανάλια του ανθρώπου και οι Θιβετιανοί πιστεύουν ότι ρυθμίζει και σταθεροποιεί τον αέρα και τη φωτιά στο σώμα.

Οι πολυτελείς καμπίνες του Nilaya Spa

Οι πολυτελείς καμπίνες του Nilaya Spa

Οι πολυτελείς καμπίνες του Nilaya Spa

Οι πολυτελείς καμπίνες του Nilaya Spa

To άτομο βιώνει ένα μοναδικό ενεργειακό μασάζ βασισμένο στα στοιχεία της φύσης και καταπολεμά το άγχος, το στρες, τους μυϊκούς πόνους, την ανησυχία, τις αϋπνίες, τις ζαλάδες και τις συναισθηματικές ανισορροπίες.

Η ιεροτελεστία περιλαμβάνει μασάζ με μαλάξεις, μεγάλου μήκους, θωπείες, ειδικές ευθύγραμμες και κυκλικές ανατρίψεις και τρίψεις, βαθιές ζυμώσεις, πιέσεις σε σημεία έντασης και σε σημεία βελονισμού, κρούσεις και κινήσεις διέγερσης.NILAYA MYSTIC SPA (5)

Επισκεφθείτε το  ναό ομορφιάς του Nilaya Mystic Spa και ζήστε την εμπειρία της πνευματικής και σωματικής αναζωογόνησης, απολαμβάνοντας μυστικές ιεροτελεστίες ομορφιάς, αρχαίων πολιτισμών.

Για να έχουν την ευκαιρία δύο αναγνώστες μας να βιώσουν αυτή την ιεροτελεστία σώματος και πνεύματος σε ένα μοναδικό χώρο, θα πρέπει να κάνουν Like στη σελίδα του Nilaya Spa στο Facebook, στη σελίδα του That’s Life στο Facebook, και να αφήσουν ένα σχόλιο κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο (για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει να γίνουν και οι τρεις ενέργειες).

Ο διαγωνισμός ισχύει ως την Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου μέσα από ξεχωριστό post.

NILAYA SPA: Χαριλάου Τρικούπη 149, 145 64 Κηφισιά · 210 8001130 · [email protected] ·www.nilaya.gr

Καθημερινά 10:00 – 21:00,  Σάββατο 10:00 – 18:00

Όροι Συμμετοχής

Ευχαριστούμε τα sites kerdise-to.gr, nethall.gr, saveandwin.gr, diagonismos.gr, tixerakias.com, mydiagonismoi.gr