Τον κόσμο του διαδικτύου τάραξε για άλλη μια φορά ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, όχι με κάποιο νέο τατουάζ, αλλά με μια γαστρονομική «πρωτοτυπία» που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ζυμαρικά βρασμένα με θαλασσινό νερό, πάνω σε ένα πολυτελές γιοτ.

Ο Μπέκαμ δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, δείχνοντας τη συνταγή του για μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας. Η έκπληξη ήρθε όταν αποκάλυψε την πηγή του νερού για τα ζυμαρικά του, την ίδια τη θάλασσα. Το βίντεο τον έδειχνε να βυθίζει μια κατσαρόλα στα γαλάζια νερά, προτού προχωρήσει στα βήματα της σάλτσας.

Η θύελλα των σχολίων

Παρά την εμφανώς δελεαστική όψη του τελικού πιάτου, οι αντιδράσεις για τη χρήση θαλασσινού νερού ήταν σφοδρές. Πολλοί ακολούθοι του εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους, αμφισβητώντας την υγιεινή του εγχειρήματος και υπονοώντας πιθανή μόλυνση του θαλασσινού νερού.

«Έφτιαξε τα ζυμαρικά με το νερό από την πισίνα;», αναρωτήθηκε κάποιος με εμφανή ειρωνεία.

Ένας άλλος σχολίασε με καυστικό ύφος: «Όταν κάθεσαι στην τουαλέτα για τέταρτη φορά μέσα σε 30 λεπτά, θα καταλάβεις ότι η πηγή από όπου πήρες το νερό δεν ήταν και η πιο σοφή κίνηση».

Τα μικρόβια ήταν επίσης στο στόχαστρο των επικριτών: «Προφανώς, το να μαγειρεύεις ζυμαρικά με θαλασσινό νερό, όπου υπάρχουν βάρκες που ρίχνουν πετρέλαιο και η Ε. coli, δεν είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις. Είναι αηδιαστικό να χρησιμοποιείς αυτό το νερό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynpeltzbeckham

Και οι θαυμαστές;

Ωστόσο, δεν ήταν όλοι αρνητικοί. Κάποιοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τις μαγειρικές του ικανότητες, προσφέροντας μια νότα υποστήριξης εν μέσω της κριτικής.

«Καλή δουλειά! Βλέπω ότι μαγειρεύεις και σε γιοτ. Μπράβο!», σχολίασε ένας υποστηρικτής.

Ένας άλλος, πιο ενθουσιώδης, πρόσθεσε: «Λατρεύω τις μαγειρικές σου συμβουλές, Μπρούκλιν, φιλάκια».

Η κίνηση του Μπρούκλιν Μπέκαμ δημιούργησε για άλλη μια φορά συζητήσεις, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και μια φαινομενικά απλή συνταγή μπορεί να πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις στον κόσμο των social media.