Η ηθοποιός εδώ και μέρες βρίσκεται πάλι στο προσκήνιο των δημοσιευμάτων, εξαιτίας της περιβόητης εγκυμοσύνης που τελικά όμως αμφισβητήθηκε. Η αλήθεια είναι, ότι η Jennifer Aniston ξέρει πάντα πώς να τραβάει το ενδιαφέρον πάνω της.

Η ίδια σε συνέντευξη της στο γυναικείο περιοδικό Glamour, αποκάλυψε ποιο είναι αυτό το λάθος που έκανε σε νεότερη ηλικία και αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, θα το έπραττε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μιας και διανύουμε το όμορφο καλοκαιράκι και τα μπάνια διαδέχονται το ένα το άλλο, μάλλον πρέπει να πάρεις πολύ σοβαρά τα λόγια της ηθοποιού, για να μην παίζεις με την υγεία και το δέρμα σου.

Now and then it's good to pause in our pursuit of happiness and just be happy. ? ❤ #jenniferaniston #tb

A photo posted by Jennifer Aniston (@jenniferanistonreal) on

Αναρωτιέμαι πάντα, γιατί δεν με έμαθε κανείς να φοράω και να είμαι συνεπής με την εφαρμογή αντηλιακού. Όταν ήμουν πιο μικρή, νόμιζα πως ήμουν αήττητη. Πιστεύω ότι η μαυρισμένη επιδερμίδα είναι όμορφη, αλλά πρέπει παράλληλα να την προστατεύεις. Δεν είναι εύκολο να θυμάσαι να το απλώνεις συνέχεια στην επιδερμίδα σου ξανά και ξανά, αλλά αξίζει τον κόπο“.

Να σημειωθεί εδώ, ότι η χρήση του αντηλιακού δεν είναι απαραίτητη μόνο για όταν πηγαίνεις στην παραλία, αλλά και καθημερινά. Δες ΕΔΩ, ποια είναι τα καλύτερα.