Ο Δρ Des Fernandes (Ιδρυτής και Επιστημονικός Διευθυντής της Environ Skin Care) δημιούργησε και κυκλοφόρησε την  πρώτη αντηλιακή σύνθεση στον κόσμο που συνδύαζε φυσικά αντηλιακά φίλτρα με ισχυρά αντιοξειδωτικά πριν από 28 χρόνια. Η RAD συνεχίζει μέχρι σήμερα να είναι παγκοσμίως το no1 προϊόν και συνιστάται από ειδικούς στη δερμοφροντίδα, γιατρούς και δερματολόγους. H προσέγγιση της Environ στην αντηλιακή φροντίδα είναι μοναδική και επιστημονικά αποδεδειγμένη ως άκρως αποτελεσματική.

Απευθυνόμενη πάντα σε ένα καλά ενημερωμένο και απαιτητικό κοινό, έδρασε και ανταποκρίθηκε άμεσα στην ζήτηση mineral αντηλιακών. Η Environ φέτος το καλοκαίρι έρχεται να προσθέσει στη γκάμα των αντηλιακών της σειράς Even More Sun Care + μια νέα φυσική αντηλιακή καινοτόμα σύνθεση που δημιουργήθηκε από την πρωτοποριακή φιλοσοφία του Dr Des Fernandes περί αντηλιακής φροντίδας.

Δεν μπορείτε να κρυφτείτε από τον ήλιο, αλλά μπορείτε να μειώσετε τις επιπτώσεις του στο δέρμα σας. Προστατέψτε το δέρμα σας με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και όμορφη όψη κάθε στιγμή της ημέρας με το νέο mineral αντηλιακό RAD Shield® της Environ. Έχετε μόνο ένα δέρμα για μια ζωή. Φροντίστε το.

LESS. MORE. MORE OFTEN.

 Τα mineral αντηλιακά έχουν λιγότερα χημικά, περισσότερη ολοκληρωμένη προστασία για πιο συχνή εφαρμογή.

Αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά και οφέλη της νέας Mineral Rad Shield

Ευρέως φάσματος UVA και UVB προστασία

Το οξείδιο του ψευδαργύρου και το διοξείδιο του τιτανίου είναι γνωστό ότι είναι ισχυρά φυσικά ανακλαστικά φίλτρα της  UVA και UVB ακτινοβολίας. Σχηματίζοντας μια ασπίδα προστασίας στο δέρμα, το νέο mineral αντηλιακό RAD Shield® της Environ περιέχει νέας γενιάς mineral στοιχεία οξειδίου του ψευδαργύρου και διοξειδίου του τιτανίου που παρέχουν μεν  ισχυρή  φυσική αντηλιακή προστασία έναντι των ακτινών UVA & UVB  αλλά δίνουν επίσης στο προϊόν υπέροχη διάφανη υφή και όμορφο αποτέλεσμα εφαρμογής.

Υπέρυθρη προστασία

Το αντηλιακό RAD Shield® Mineral περιέχει Venuceane ™, ένα επιστημονικά προηγμένο συστατικό που προσαρμόζεται στη θερμότητα και το οποίο βοηθά στην εξουδετέρωση των καταστροφικών επιπτώσεων της υπέρυθρης ακτινοβολίας. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η υπέρυθρη ακτινοβολία (IR) αντιπροσωπεύει περίπου το 50% της ηλιακής ακτινοβολίας, και, το ένα τρίτο αυτής (IR) μπορεί να διεισδύσει στην επιδερμίδα, στο δέρμα και στους υποδόριους ιστούς.

Οι υπέρυθρες ακτίνες μπορούν να προκαλέσουν οξειδωτικές αντιδράσεις στο δέρμα προκαλούμενες από θερμότητα όπως φλεγμονή, απώλεια ενυδάτωσης και μείωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο φωτογήρανσης του δέρματος.

Χαμηλό SPF = λιγότερα χημικά

Η έρευνα έχει δείξει ότι το δέρμα απορροφά τα αντηλιακά συστατικά, και ότι πολλά από αυτά μπορούν να μετατραπούν σε επιθετικές ελεύθερες ρίζες.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τα προϊόντα με υψηλότερο SPF παρέχουν ελάχιστη επιπλέον προστασία (λιγότερο από 5% μεταξύ SPF 15 και SPF 50), αλλά περιέχουν υψηλότερες συγκεντρώσεις σε χημικά αντηλιακά συστατικά, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν επίθεση ελευθέρων ριζών στο δέρμα.

 

SPF Factor %UVB Absorbed
1 50%
4 70%
8 87.5%
15 93.3%
30 96.7%
50 98%

Η αποδεδειγμένη προσέγγιση της Environ για ασφαλή, αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο υποστηρίζει τη χρήση ενός χαμηλού SPF αλλά με πιο συχνή επανάληψη εφαρμογής, σε συνδυασμό με τη δύναμη των αντιοξειδωτικών για την εξουδετέρωση των βλαβών των ελεύθερων ριζών.

Αντιοξειδωτική προστασία

Κανένα αντηλιακό δεν μπορεί να εμποδίσει εντελώς αποτελεσματικά τη UVA ακτινοβολία να εισέλθει  στο δέρμα. Το mineral αντηλιακό RAD Shield® περιέχει ένα ευρύ φάσμα αντιοξειδωτικών όπως άχρωμα καροτενοειδή και βιταμίνη Ε, τα οποία βοηθούν στην ελαχιστοποίηση των βλαβών που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται λόγω της UVA ακτινοβολίας.