Τα κόκκινα εσώρουχα είναι γνωστά για την καλή τύχη που φέρνουν στην ερωτική μας ζωή την νέα χρονιά. Καθώς το ρολόι χτυπά μεσάνυχτα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επιδίδονται σε διάφορα έθιμα και παραδόσεις για να φέρουν καλή τύχη για το επόμενο έτος. Μια ιδιόμορφη αλλά ευρέως διαδεδομένη παράδοση είναι να φοράμε κόκκινα εσώρουχα. Αυτή η παράδοση, που όπως λένε φέρνει τύχη για την ερωτική μας ζωή, έχει τις ρίζες της σε διαφορετικούς πολιτισμούς και έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα εδώ και χρόνια.

Σε πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής, το να φοράνε κόκκινα εσώρουχα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πιστεύουν ότι προσκαλεί την αγάπη και το πάθος στη ζωή κάποιου για την επόμενη χρονιά. Το κόκκινο χρώμα, που συνδέεται με την αγάπη και την ενέργεια, πιστεύεται ότι διώχνει τα κακά πνεύματα και την αρνητικότητα. Στην Κίνα, το κόκκινο θεωρείται σύμβολο καλής τύχης και ευτυχίας, καθιστώντας τα κόκκινα εσώρουχα μια κοινή επιλογή για όσους γιορτάζουν την κινεζική Πρωτοχρονιά.

Στην Ελλάδα ακολουθούμε πιστά το συγκεκριμένο έθιμο για να έχουμε μια πλούσια ερωτική ζωή τη νέα χρονιά. Μήπως όμως φέτος να ανανεώσουμε τα κόκκινα εσώρουχά μας από νωρίς εκμεταλλευόμενοι την Black Friday περίοδο ώστε να τα βρούμε μπροστά μας την Πρωτοχρονιά και να «ανάψουν τα αίματα»;

Μη χάνεις την ευκαιρία να ανανεώσεις τα εσώρουχά σου από τα αγαπημένα σου brands και να γιορτάσεις με ακόμα πιο ανεβασμένη διάθεση.

Tα παρακάτω brand θα έχουν προσφορές έως -50% σε επιλεγμένα είδη μέχρι 27/11.

INTIMISSIMI

Μη χάσετε τις συλλογές Lingerie και Easywear με έως -50% σε επιλεγμένα είδη

INTIMISSIMI UOMO

Ανακαλύψτε το σοφιστικέ ύφος των Underwear, Easywear και Knitwear Collections με έως -50% σε επιλεγμένα είδη

ΤΕΖΕΝΙS

Nεανικό, cool ντύσιμο και street style κομμάτια, με Underwear, Easywear και Knitwear looks με έως -50% σε επιλεγμένα είδη

Είτε πρόκειται για πίστη στην προσέλκυση αγάπης, πλούτου ή γενικής καλοτυχίας, η παράδοση των κόκκινων εσωρούχων προσθέτει ένα παιχνιδιάρικο και εορταστικό στοιχείο την Πρωτοχρονιά. Οι άνθρωποι αγκαλιάζουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν τη χρονιά με θετική νότα, συνδυάζοντας τις πολιτιστικές πεποιθήσεις με τη χαρά της γιορτής. Έτσι, καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, πάρτε τα πιο σέξι κόκκινα εσώρουχα και γιορτάστε την εποχή με τον πιο hot τρόπο.

Διάβασε επίσης:

Stylish παπούτσια: Αγορές από την άνεση του καναπέ σου σε Black Friday τιμές!