Το πρόσωπό σου είναι είναι λευκός καμβάς που μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι πανέμορφο αρκεί να δεις το μακιγιάζ πιο δημιουργικά και να ξεφύγεις από τους κανόνες και τα πρέπει. Μπορείς να αφήσεις το δικό σου στίγμα δοκιμάζοντας καινοτόμες υφές, μοντέρνα χρώματα και εργαλεία ακριβείας. Αυτήν την έμπνευση θέλει να σου δώσει η νέα σειρά μακιγιάζ Mark που παρουσιάζει η Avon.

Μπορείς να αφήσεις στο πρόσωπό σου το “δικό σου σημάδι” #MakeYourMark, με προϊόντα για τα χείλη, τα μάτια, το πρόσωπο και τα νύχια. Όλα αποτέλεσμα εντατικής έρευνας και επένδυσης της Avon στην καινοτομία, τα τελευταία 2 χρόνια.

2mark family 2
«Η Spectralash Mascara, ένα από τα χαρακτηριστικά προϊόντα Mark., παρέχει απόλυτο έλεγχο της εμφάνισης των βλεφαρίδων σου. Μπορείς όχι μόνο να αυξήσεις τον όγκο που επιθυμείς, αλλά και την ένταση των βλεφαρίδων σου με μεγάλη ευκολία, μέχρι να μετρήσεις ως το 3. Για περισσότερο όγκο περιστρέψτε και η διάμετρος του πινέλου θα μεγαλώσει, παρέχοντας έτσι περισσότερο προϊόν στο βουρτσάκι. Είστε ο καλλιτέχνης των βλεφαρίδων σας», εξηγεί ο Candice DeLeo Novack, Ανώτερος Διευθυντής της Παγκόσμιας Έρευνας και Ανάπτυξης Χρώματος.

Screen Shot 2017-03-10 at 2.19.51 PM
Η σειρά μακιγιάζ Mark. προσφέρει την «παλέτα» με όλα όσα χρειάζεται μία γυναίκα που αγαπά την ομορφιά για να εκφραστεί, από μία μους βάση για make-up που καλύπτει ατέλειες με εξαιρετικά λεπτή υφή και ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα, μέχρι μια μάσκαρα ενίσχυσης όγκου που διαρκεί 24 ώρες και παρέχει όγκο 360 μοιρών και δεν πρόκειται να προκαλέσει κόμπους στις βλεφαρίδες ή μουτζούρες.
Η σειρά προϊόντων Mark. περιλαμβάνει ακόμη eyeliners, πούδρες, lip gloss, βερνίκια νυχιών, ρουζ, σκιές ματιών, concealers και πολλά άλλα προϊόντα για όσες πραγματικά λατρεύουν την ομορφιά. Αν είσαι από αυτές που το μακιγιάζ αποτελεί τέχνη και τρόπο έκφρασης, τότε τα προϊόντα Mark. είναι για εσένα!