Σε έναν ιδανικό κόσμο όλες θα είχαμε όσα εσώρουχα θέλουμε και τα σουτιέν θα ήταν δωρεάν. Στον κόσμο που ζούμε, μπορούμε να ακολουθήσουμε τον παρακάτω οδηγό ώστε να φτάσουμε όσο πιο κοντά στο ιδανικό γίνεται!

 Πόσα εσώρουχα χρειάζεσαι πραγματικά, λοιπόν, και για ποιό λόγο;

Αρχικά, χρειάζεσαι 7-10 ζευγάρια για καθημερινή χρήση. Ιδανικά διάλεξε βαμβακερά εσώρουχα σε οποιοδήποτε κόψιμο εκτός από στρινγκ, καθώς σκοπός σου είναι να μπορεί το δέρμα σου να αναπνέει. Διάλεξε τα αγαπημένα σου σχέδια και χρώματα και θα είσαι καθημερινά έτοιμη να αντικρίσεις τον κόσμο με άνεση. Ένα επιπλέον θετικό στοιχείο είναι ότι τα εσώρουχα που σου προτείνω θεωρούνται και τα πιο υγιεινά για τον οργανισμό σου, καθώς αποτρέπουν την συσσώρευση ιδρώτα στις ευαίσθητες περιοχές.

underwear

Σουτιέν χρειάζεσαι 5-10, ανάλογα με το μέγεθος του στήθους σου και τις δραστηριότητές σου. Όσο μεγαλύτερο στήθος και έντονη άσκηση, τόσα περισσότερα ζευγάρια χρειάζεσαι ώστε να μη βάζεις μπουγάδα καθημερινά.

Κάτι ακόμα που σίγουρα έχεις στο μυαλό σου είναι πόσα ζευγάρια “καλά” εσώρουχα χρειάζεσαι. Εδώ έχει να κάνει με τις προτιμήσεις σου, αλλά 3-7 ζευγάρια πιο στυλάτα εσώρουχα είναι απαραίτητα για τις φορές που θες να κάνεις εντύπωση (μια όμορφη έκπληξη στη σχέση σου, ας πούμε).

Ένας καλός κανόνας είναι να μη φοράς εσώρουχα από συνθετικό ύφασμα (όπως νάιλον και lycra) για μεγάλα χρονικά διαστήματα και αν μπορείς να αποφύγεις να φορέσεις εσώρουχα για ύπνο, είναι καλή ιδέα να το κάνεις.

 Το θέμα, πραγματικά, είναι πάντα να νιώθεις άνετα με τα ρούχα που διαλέγεις και να σου αρέσουν!