Αν είστε λάτρεις της τέχνης και έχετε μια πιο αρτιστίκ φιλοσοφία, σίγουρα θα θέλατε να το δείξετε και με το ντύσιμό σας. Ιδιαίτερα look και ψαγμένες εμφανίσεις είναι απόλυτα συμβατά με την καλλιτεχνική σας φλέβα.

Μιας και βρισκόμαστε στον μήνα του έρωτα και ο έρωτας μόνο τέχνη θεωρείται, κάνε το απόλυτα αρτιστίκ outfit από Bershka και εντυπωσίασε το αγόρι σου με την ανάλαφρη διάθεσή σου.

Η Bershka παρουσιάζει το νέο drop ART SERIES – TATE, την κολεξιόν της Bershka που σε αυτή την περίπτωση περιλαμβάνει μία επιλογή από τα καλύτερα έργα Προραφαηλιτών του μουσείου ΤΑΤΕ. Ξεχωρίζει το σύνολο που αποτελείται από ένα μακρυμάνικο τοπ crop και μια διχτυωτή φούστα σωλήνα, στο οποίο μπορείτε να δείτε το έργο «Η κυρία του Σαλότ» του John William Waterhouse (1888). Περιλαμβάνει επίσης ένα μακρύ φόρεμα με τύπωμα σε όλο το ένδυμα το έργο «Η Αφύπνιση της Τιτάνια», του Henry Fuseli (1790) και ένα τοπ σε στυλ κορσέ με μερικά από τα πιο σημαντικά κομμάτια του έργου «Το όνειρο του βοσκού», από το «Ο Χαμένος Παράδεισος» (1793), του Henry Fuseli.