Όπως ξέρεις ήδη, το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα περιέχει το ορατό φως (ή αλλιώς ορατή ακτινοβολία) δίπλα από το οποίο “φωλιάζουν” οι ultraviolet και υπέρυθρες ακτινοβολίες. Τα αντηλιακά προστατεύουν μόνο από τις ακτινοβολίες UVA και UVB (με τα περισσότερα να προστατεύουν περίπου στο 55%), με 0% προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλεί η ακτινοβολία IRA (infrared). Γι’αυτό η SkinCeuticals έφερε τη σειρά Prevent + Protect, ένα συνδυασμό από αντιοξειδωτικά τοπικής χρήσης (Prevent) και αντηλιακά υψηλής ποιότητας (Protect), τα οποία προστατεύουν το δέρμα από το σύνολο των επιθέσεων που δέχεται καθημερινά από ρύπους και ακτινοβολίες! Τα αντιοξειδωτικά τοπικής χρήσης της σειράς έχει αποδειχθεί ότι ωθούν την αυτοΐαση του δέρματος, ενώ παράλληλα προστατεύουν από τους ρύπους του περιβάλλοντος, προσφέροντας έτσι ιδανική προστασία πρωί και βράδυ.

Τα τοπικής χρήσης αντιοξειδωτικά χωρίζονται σε δύο προϊόντα:

Το C E FERULIC®, ιδανικό για ξηρά, κανονικά και ευαίσθητα δέρματα, αυξάνει τη σφριγηλότητα και αναπληρώνει τα λιπίδια, μειώνοντας τις ρυτίδες!

SkinCeuticals_CE Ferulic

Το PHLORETIN CF® είναι ιδανικό για λιπαρά, προβληματικά και κανονικά δέρματα καθώς μειώνει τις δυσχρωμίες και επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση για λείο και ομοιόμορφο δέρμα!

SkinCeuticals_Phloretin CF

Τα αντηλιακά της σειράς είναι προηγμένης τεχνολογίας και στοχεύουν με την ποικιλία τους να ικανοποιήσουν κάθε είδος δέρματος και τρόπο ζωής, με συνθέσεις από φυσικά και χημικά φίλτρα, ολοκληρώνοντας έτσι την προστασία του δέρματός σου!

Το ULTRA FACIAL UV DEFENSE SPF50 είναι ιδανικό για ξηρά, κανονικά και ευαίσθητα δέρματα, προσφέροντας προστασία υπό συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας με ελαφριά σύνθεση.

SkinCeuticals_ultra_facial_defence_SPF50+

Το SHEER MINERAL UV DEFENSE SPF50 είναι αντηλιακό “πασπαρτού”, κάνει για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και δέρματα σε μετεγχειρητική φάση και λιπαρά δέρματα με τάσεις ακμής. Έχει ελαφριά, λεπτόρρευστη σύνθεση και προσφέρει ματ αποτέλεσμα.

Το MINERAL RADIANCE UV DEFENSE SPF50 είναι επίσης κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, χαρίζει λαμπερό, ομοιόμορφο τόνο και είναι παράλληλα ανθεκτικό σε νερό και ιδρώτα.

SkinCeuticals_Mineral Radiance

Με τη SkinCeuticals Prevent + Protect η ολοκληρωμένη προστασία του δέρματός σου γίνεται παιχνίδι!