Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι μια ωραία γυναίκα που ενσαρκώνει την ελληνική ομορφιά με τα φυσικά χαρακτηριστικά της και την αβίαστη κομψότητά της. Γι’ αυτό άλλωστε την επέλεξε και η Shiseido ως brand ambassador, γιατί στο πρόσωπό της βρήκε τη «σύγχρονη μούσα» της στην Ελλάδα. Ποιο είναι το μυστικό της υπέροχης, λαμπερής επιδερμίδας της;

«Είναι σημαντικό να διατηρούμε μια ζωντανή σχέση με τον εαυτό μας. Όταν αγκαλιάζουμε την εσωτερική και εξωτερική μας ομορφιά, ενισχύουμε την αυτοπεποίθησή μας και την εσωτερική μας δύναμη και εμπνέουμε τους ανθρώπους γύρω μας. Μόνο τότε οδηγούμαστε σε έναν ομορφότερο κόσμο και αισθανόμαστε Alive with Beauty», δηλώνει η ίδια η Μαρία Ναυπλιώτου.

Η ομορφιά που πηγάζει από την ψυχή μας, μπορεί να ενισχυθεί και να αναδειχθεί με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Βλέποντας τη φυσική της λάμψη, εμπιστευόμαστε απόλυτα τη σειρά περιποίησης Vital Perfection της Shiseido την οποία εμπιστεύεται εκείνη. Οι συνθέσεις της σειράς είναι εμπλουτισμένες με την ReNeura Technology++TM ώστε να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των εσωτερικών αισθητήριων σημάτων της επιδερμίδας, αλλά και να ενισχύουν τις δράσεις που καταπολεμούν τα σημάδια γήρανσης.

Το Vital Perfection Lift Define Radiance Serum συμβάλλει στην ανάκτηση της φωτεινότητας ενώ συγχρόνως συσφίγγει την επιδερμίδα στο πρόσωπο και το λαιμό. Η υφή των έντονων ρυτίδων βελτιώνεται.

Το Vital Perfection Wrinkle Spot Treatment με καθαρή ρετινόλη στην σύνθεσή του, μειώνει την εμφάνιση των γραμμών του χαμόγελου αλλά και των έντονων ρυτίδων σε 4 μόλις εβδομάδες.


Η Vital Perfection Lift Define Radiance Face Mask συμβάλλει στη αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου και βελτιώνει την θαμπή επιδερμίδα σε 10 μόλις λεπτά. Η εμποτισμένη με serum μάσκα προσώπου για την τόνωση του περιγράμματος, προσφέρει ορατή ανόρθωση και μια φωτεινή, σμιλευμένη όψη.