Δεν εννοούμε σαν της Kim Kardashian φυσικά, αλλά τέλεια για… Brazilian μαγιό και εσώρουχα.

Το όλο θέμα της περιοχής περνάει από το γυμναστήριο. Ευτυχώς για σένα και για όλες μας μπορείς να την γυμνάσεις αυτή την περιοχή εύκολα ενώ τα αποτελέσματα είναι σχετικά άμεσα. Αν δεν έχεις χρόνο για γυμναστήριο μπορείς και στο σπίτι πάντως, οπότε… δεν την γλυτώνεις!

Το Step

Αν πηγαίνεις γυμναστήριο, τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Αν όχι, το μόνο που χρειάζεσαι είναι σκαλοπάτια. Το μυστικό για το σωστό αποτέλεσμα είναι να σηκώνεις το πόδι μέχρι το ύψος της κοιλιάς και στο κατέβασμα να πατάει όλο το πόδι στο έδαφος.

Βαθιά καθίσματα

Η πιο απλή και αποτελεσματική άσκηση. Κράτα την μέση σου ίσια και λύγισε τα γόνατά σου μέχρι να σχηματίσουν ορθή γωνία. Προσπάθησε να μείνεις σε αυτή την θέση για 15 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια σήκω στην αρχική θέση.

Kickbacks

Ή πολύ απλά κλωτσιές προς τα πίσω. Ακούμπα σε μια σταθερή επιφάνεια και σήκωσε το πόδι σου προς τα πίσω. Σήκωσε το πόδι όσο πιο ψηλά μπορείς!

Άρση πλάτης ή γέφυρα

Ξάπλωσε στο πάτωμα με την πλάτη να σηκώνει το υπόλοιπο σώμα. Παράλληλα σφίξε τους γλουτούς σου. Η μέση σου δεν πρέπει να ακουμπήσει στο πάτωμα σε όλη την διάρκεια της άσκησης!