Τις τελευταίες ημέρες κάνατε κάποιες διατροφικές ατασθαλίες και ανησυχείτε ότι το καλοκαίρι πλησιάζει και δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο να «ξεφορτωθείτε» τα περιττά κιλά και το φούσκωμα; Αυτό που χρειάζεστε είναι ένας εύκολος αλλά κυρίως αποτελεσματικός τρόπος αδυνατίσματος, που δεν θα απαιτεί να καταβάλετε εξαντλητική προσπάθεια.

Η Lanes έχει τη λύση με την πρωτοποριακή μέθοδο αδυνατίσματος 5:2, η οποία αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλες εσάς που ζείτε έντονα και οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σας επιτρέπουν να φροντίζετε τον εαυτό και τη σιλουέτα σας, όπως πραγματικά θα επιθυμούσατε.

Η μέθοδος 5:2 που έχει εφεύρει ο Δρ. Μαϊκλ Μόσλεϊ συνιστά μια πολύ ευέλικτη, παγκοσμίου φήμης δίαιτα, ιδανική για όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν αυστηρά προγράμματα διατροφής. Σύμφωνα με τη μέθοδο 5:2 μπορείτε να τρώτε ό,τι θέλετε πέντε (5) ημέρες την εβδομάδα και να περιορίζετε τη διατροφή σας μόνο τις υπόλοιπες δύο (2). Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά καθώς επιτυγχάνεται μείωση βάρους και λίπους, ενώ συγχρόνως βελτιώνεται συνολικά η υγεία, η ψυχολογία και η διάθεσή! Ακόμα κι οι δύο ημέρες όμως, που μπορεί να φαντάζουν «τρομαχτικές», στην πράξη είναι πολύ εύκολες αφού το Kcaligram 5:2 έχει την ιδιότητα να δημιουργεί κορεσμό και να μειώνει δραστικά το αίσθημα της πείνας συμβάλλοντας στην πιστή εφαρμογή της χαμηλής θερμιδικής πρόσληψης των δύο ημερών.

Η αποτελεσματικότητα του Lanes Kcaligram 5:2 οφείλεται στο μοναδικό συστατικό του τη γλυκομαννάνη konjak, που έχει την ιδιότητα να διογκώνεται μέσω της απορρόφησης νερού δίνοντας την αίσθηση του κορεσμού χωρίς την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας τροφής.

Αυτή είναι λοιπόν η λύση για όλες εσάς που ανυπομονείτε να χάσετε βάρος χωρίς κόπο και χρόνο. Διατίθεται στα φαρμακεία με δώρο το βιβλίο, best seller για έξτρα συμβουλές και tips διατροφής!

thumbnail_kaligram 5_2 promo pack

Το Lanes Kcaligram 5:2, δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη, άμυλο, λακτόζη, γλυκαντικά, χρωστικές ουσίες και συντηρητικά.

Kcaligram 5:2 για τέλειο σώμα και ανεβασμένη διάθεση!

Kcaligram 5:2 και τέρμα στην καταπίεση!

Lanes, σε συμπληρώνει!

ka