Νέο opening καταστήματος Intimissimi Uomo στην Κηφισιά – αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο σύγχρονος άντρας που ξέρει τι θέλει και το θέλει τώρα. Για αυτόν που προσέχει τον εαυτό του από το κουστούμι του, έως και το εσώρουχό του. 

Τo brand INTIMISSIMI UOMO αποτελεί μέρος του CALZEDONIA GROUP. Aπευθύνεται αποκλειστικά στον άντρα με συλλογές underwear, easywear, κάλτσες και μαγιό που προτείνουν ένα σύγχρονο αντρικό στυλ. Η αλυσίδα επεκτείνει το δίκτυό της ανοίγοντας στην Κηφισιά το τέταρτο κατάστημα μετά την επιτυχημένη πορεία των 3 προηγούμενων concept store που άνοιξαν τον Μάρτιο του 2018 στα εμπορικά κέντρα Τhe Mall Athens και Mediterranean Cosmos και τον Φεβρουάριο του 2019 στο Χαλάνδρι.

Η ανδρική συλλογή βασίζεται σε μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, ειδικά σχεδιασμένων έως και την τελευταία λεπτομέρεια για να προσφέρουν άνεση, πρακτικότητα και στιλ. Στόχος του brand είναι να παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά εσωρούχων και outerwear, πιτζάμες, κάλτσες αλλά και μαγιό – προσφέροντας την επιλογή στον σύγχρονο άντρα να βρίσκει ακριβώς αυτό που χρειάζεται για όλες τις ώρες της μέρας.

intimissimi uomo κηφισιά