Η “Γευσήνους”, η μεγαλύτερη εταιρία μαζικής εστίασης στην Ελλάδα, στέκεται δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στη μάχη κατά της πανδημίας του νέου κορωνοϊού με απτό και άμεσα ωφέλιμο τρόπο για τις υγειονομικές μονάδες.

H εταιρία έχει ήδη καταβάλει δωρεές €20.000 στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και επιπλέον €20.000 στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες τους σε μια κρίσιμη περίοδο που οι υγειονομικές δομές χρειάζονται όλη τη βοήθεια που μπορούν να λάβουν. Επιπροσθέτως, η “Γευσήνους”, που έχει αναλάβει το έργο της σίτισης ασθενών και νοσηλευτικού προσωπικού των νέων ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, πήρε την απόφαση να εκτελέσει το έργο δωρεάν, διαθέτοντας όλα τα γεύματα χωρίς καμία επιβάρυνση. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο νοσηλεύει ασθενείς με τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2.

Τηρώντας σταθερά τη δέσμευση της για δραστηριοποίηση με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα, η “Γευσήνους” προχώρησε, χωρίς δεύτερη σκέψη, στην υποστήριξη της συλλογικής προσπάθειας κράτους, ιδιωτών και επιχειρήσεων, με την προσδοκία να ξεπεράσουμε, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, αυτή την υγειονομική κρίση.