Γιατί δεν είναι όλες οι σχέσεις ταγμένες για να αντέξουν και μεταξύ μας υπάρχουν και κάποιες που δεν πρέπει να αντέξουν. Γιατί απλά ο άνθρωπος που έχουμε απέναντι μας δεν κολλάει με τη ζωή μας, τα θέλω μας και εμάς. Υπάρχουν όμως και εκείνες οι σχέσεις που είναι προγραμματισμένες να τα πάνε πολύ καλά. Διάβασε τα σημάδια παρακάτω και δες αν ανήκεις και εσύ σε μια τέτοια…

1 Δεν αναρωτιέστε για τα συναισθήματα σας
Αν είσαι σε μια σχέση στην οποία συνεχώς αναρωτιέσαι για το τι νιώθεις ο άλλος, ή αγωνιάς αν νιώθει τα ίδια με εσένα τότε υπάρχει πρόβλημα. Γιατί η μη σιγουριά οσυ πατάει πάνω σε κάποιες ανασφάλειες τις οποίες ίσως να σου έχει δημιουργήσει η συμπεριφορά του άλλου.

2 Ξέρετε πράγματα ο ένας για τον άλλον, που κανείς άλλος δεν γνωρίζει
Πραγματικά πόσο πιο ανοιχτοί να είστε; Μπορεί να τον έχεις δει να κλαίει, να σου έχει εκμυστηρευτεί κάτι πολύ προσωπικό του ή να σου ανοίχτηκε σε κάτι δικό του. Το θέμα είναι πως γνωρίζεις πολλά για εκείνον και αυτό δηλώνει εμπιστοσύνη και ασφάλεια.

3 Δεν θέλετε να αλλάξετε ο ένας τον άλλον
Γιατί αγαπηθήκατε για αυτό ακριβώς που είστε και αγαπιέστε ακόμα για αυτό. Το να είσαι σε μια σχέησ όπου ο άλλος σε θέλει λίγο πιο αστεία, λίγο πιο ήρεμη, λίγο πιο ξανθιά, λίγο πιο ψηλή είναι δείγμα πως δεν σε εκτιμά. Το αντίθετο δηλώνει πως όχι μόνο σε εκτιμά, αλλά σε λατρεύει ακριβώς για αυτό που είσαι!

4 Μαλώνετε
Δηλώνει υγεία το να μαλώνεις με την σχέση σου, καθώς όσο και να ταιριάζετε παραμένετε δυο άνθρωποι με διαφορετικές προσωπικότητες, εμπειρίες και επιθυμίες. Οπότε το να εκδηλώνονται όλα αυτά είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αρκεί να μην αφήνετε τις διαφορές σας να γιγαντωθούν.

5 Δουλεύετε τις μεγάλες σας δυσκολίες
Οσον αφορά τα σοβαρά προβλήματα σας προσπαθείτε να τα λύσετε, μαζί και όχι χωριστά. Τα κουβεντιάζετε και είστε διατεθειμένοι να βρείτε λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα. Γιατί το να παραμείνετε μαζί έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

6 Περνάτε χρόνο χωριστά
Όσο δεμένοι και αν είστε το να περνάτε κάποιο χρόνο χώρια είναι ωφέλιμο. Σίγουρα έχετε πράγματα που κάνει ο καθένας μόνος του, σίγουρα χρειάζεστε ώρες με τους φίλους σας ή απλά με τον εαυτό σας.

7 Μπορείτε να φανταστείτε ένα μέλλον μαζί
Αλήθεια τι πιο όμορφο; Γιατί το να κάνετε σχέδια για το μέλλον είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως και εσύ και εκείνος θέλετε να συνεχίζετε να είστε ο ένας κομμάτι του άλλου.

8 Κάνετε την προσπάθεια
Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Καμία σχέση δεν είναι εύκολο και δύσκολα προσπαθείς για να την καταφέρεις να δουολέψει. Και μόνο λοιπόν που κάνετε τον κόπο και προσπαθείτε δείχνει πόσο πολύ το θέλετε!