Την πρωτοποριακή εμφάνιση του έκανε στο ειδυλλιακό Μικρολίμανο του Πειραιά το εστιατόριο «Βυθός».

Η καινοτόμα αυτή ιδέα έρχεται να προσφέρει, σε όσους έχουν την τύχη να περάσουν από την Ακτή Κουμουνδούρου, το άρωμα του φρέσκου ψαριού το οποίο εκτίθεται άμεσα, σαν σε ψαραγορά, προς τον καλοφαγά αγοραστή ώστε να το «πακετάρει» σε τιμή λιανικής για να το απολαύσει όπως εκείνος επιθυμεί.

Τα πράγματα όμως γίνονται πιο σοβαρά όταν η ερωτική όψη της θάλασσας του Πειραιά εγκλωβίσει τα μάτια και το μυαλό του καταναλωτή, τόσο πολύ που δεν θα μπορέσει να τα ξεκολλήσει από πάνω της για τις επόμενες ώρες.

IMG_2391

Τότε «ο Βυθός» δίνει και πάλι την λύση καθώς προσφέρει τραπέζια στον ανεπανάληπτα διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου δίπλα στις μπαρκαρισμένες βαρκούλες, και το τυχερό θύμα των ελληνικών νερών θα μπορέσει να απολαύσει το έδεσμα της θάλασσας που θα επιλέξει με έξτρα χρέωση μόνο 6€ το κιλό για ψήσιμο από τους έμπειρους, και με φαντασία, μάγειρες του καταστήματος.

Το απόλυτα δικής του επιλογής πιάτο θα έρθει μπροστά του «αβοήθητο», σε γλυκό πάντρεμα με το υπέροχο κρασί ή ουζάκι που θα σερβίρει το ευγενέστατο και εξυπηρετικότατο προσωπικό.

Ο Βυθός είναι η ιδανική λύση για ανθρώπους που δεν προλαβαίνουν να μαγειρέψουν ένα καλό σπιτικό φαγητό, και έχουν περιορισμένο χρόνο, αφού μπορείτε να κάνετε την παραγγελία και τηλεφωνικά.

IMG_2394

IMG_2393