Η ΑVIN, είναι φέτος χορηγός του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, του σημαντικότερου θεσμού Τέχνης & Πολιτισμού της χώρας. Ο συγκεκριμένος πολιτιστικός οργανισμός είναι ανάμεσα στους παλαιότερους της Ευρώπης, και είναι συνυφασμένος με το ελληνικό καλοκαίρι. Στα 68 χρόνια λειτουργίας του, έχει φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Μουσικής, του Χορού και του Θεάτρου από την εγχώρια και τη διεθνή σκηνή, σε συνεργασία με τους σημαντικότερους ελληνικούς και διεθνείς καλλιτεχνικούς οργανισμούς, προσελκύοντας πλήθη θεατών από ολόκληρο τον κόσμο.

Φέτος το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου παρουσιάζει και μία ξεχωριστή πρωτοβουλία με τίτλο grape – Greek Agora of Performance, ενός showcase που θα δώσει σε Έλληνες και Ελληνίδες δημιουργούς του Χορού και του Θεάτρου την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα τους σε εκπροσώπους διεθνών φεστιβάλ και καλλιτεχνικούς διευθυντές πολιτιστικών φορέων του εξωτερικού.

Η AVIN με μήνυμά της το «Μαζί σε κάθε διαδρομή», μαζί και στον Πολιτισμό και τις Τέχνες, βρίσκεται πάντα κοντά στην ελληνική ουσία και ποιότητα, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε αυτή τη χορηγία, καθώς οι συγκεκριμένες παραστάσεις αναδεικνύουν θέματα που αφορούν στην κοινωνία, στα ανθρώπινα δικαιώματα και στο περιβάλλον, αγγίζοντας βασικούς πυλώνες δραστηριότητας όπως η βιωσιμότητα.

Το Φεστιβάλ Αθηνών παρουσιάζει φέτος ένα πλήθος παραστάσεων στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο Ωδείο Αθηνών, στο Πειραιώς 260, στο Εθνικό Θέατρο και στο μικρό και μεγάλο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου