Ο κατάλογος με τα αντικείμενα που χρειάζονται οι νέοι γονείς είναι αρκετά εκτενής. Και ο μάρσιπος αποτελεί πλέον μια απαραίτητη προσθήκη, προκειμένου η καθημερινότητα με το μωρό να απλοποιηθεί σημαντικά. Το βασικό πλεονέκτημα που προσφέρουν οι μάρσιποι είναι ότι επιτρέπουν στη μητέρα ή τον πατέρα να διατηρούν τα χέρια τους ελεύθερα. Παράλληλα, μπορούν να κρατούν το μωρό κοντά στο στήθος με ασφάλεια. Η επιλογή όμως του σωστού μάρσιπου απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Είναι συνετό το κάθε ζευγάρι που φέρνει στον κόσμο ένα μωρό να απευθύνεται στους “ειδικούς” της κατηγορίας και να προμηθεύεται εγγυημένα προϊόντα.

Βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε στα καταστήματα Τρίκυκλο

Για να βρείτε τον κατάλληλο μάρσιπο, τα καταστήματα Τρίκυκλο αποτελούν μια κορυφαία επιλογή. Δραστηριοποιούνται στην αγορά βρεφικών και παιδικών ειδών παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Μια επίσκεψη στο online κατάστημα Trikiklo.com ή στα φυσικά καταστήματα στο Χαλάνδρι, την Αργυρούπολη και την Καβάλα, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των βρεφών και των μικρών παιδιών. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων για τη βόλτα, το σπίτι, το παιδικό δωμάτιο και το παιχνίδι. Πρόσφατα μάλιστα στη μεγάλη συλλογή προστέθηκε και ο επαναστατικός μάρσιπος Harmony της Babybjorn. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους γονείς που ψάχνουν έναν πλήρη μάρσιπο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από νεογέννητο έως και 3 ετών!

Γιατί να επιλέξετε τον μάρσιπο Harmony

Ο Harmony αποτελεί έναν εργονομικό και πολυμορφικό μάρσιπο. Είναι κατασκευασμένος σε ύφασμα soft mesh με ζέρσευ λεπτομέρειες. Διαθέτει επένδυση στους ιμάντες ώμων, μία σωστή ζώνη υποστήριξης της μέσης και πολύ άνετη υποστήριξη για την ανακούφιση χαμηλά στην πλάτη. Έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει άριστα στο σώμα του παιδιού, ενώ διαθέτει εύκολα ρυθμιζόμενη υποστήριξη για το κεφάλι του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παιδί βάρους από 3,2 έως 15 κιλά. Σχεδιάστηκε σε συνεργασία με ειδικούς και παιδιάτρους από την αρχή μέχρι το τελικό προϊόν με στόχο την απόλυτη ασφάλεια, την σωστή εργονομία και την άνεση, τόσο του γονιού, όσο και του παιδιού.

Κορυφαίο 3D υφασμάτινο πλέγμα και τέλεια υποστήριξη

Το ειδικά σχεδιασμένο 3D υφασμάτινο πλέγμα του μάρσιπου δεν είναι μόνο μαλακό αλλά και ανθεκτικό. Το υλικό του επιτρέπει στον αέρα να το διαπερνά και αγκαλιάζει το μωρό, παρέχοντας ταυτόχρονα τη σωστή υποστήριξη για την πλάτη, το λαιμό και τους γοφούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός είναι φιλικός προς τα ισχία του παιδιού. Έχει ελεγχθεί και λάβει την κατάταξη “hip friendly” από το International Hip Dysplasia Institute, το Διεθνές Ινστιτούτο για την Δυσπλασία, εφόσον χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Τα υφάσματα του είναι απαλά για την επιδερμίδα του παιδιού και ασφαλή για δάγκωμα.

Κι επειδή τα μωρά αναπτύσσονται γρήγορα, ο μάρσιπος Harmony έχει δύο ύψη. Το πρώτο είναι κατάλληλο για νεογέννητα και το δεύτερο για μεγαλύτερα μωρά. Επιτρέπει τη μεταφορά του παιδιού είτε στην κλασσική προς τον γονιό θέση είτε προς τα έξω, καλύπτοντας την περιέργειά του για το περιβάλλον γύρω του.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Διαβάστε επίσης: Η καλύτερη λύση μεταφοράς αν έχεις 2 μικρά παιδιά