Σου έχει τύχει ποτέ να σου δώσει η μαμά, η θεία σου ή μια φίλη μια πολύ απλή αλλά τόσο πρακτική συμβουλή που να σε βοήθησε στη καθημερινή ζωή σου; Αν όχι, θα σου δώσουμε εμείς που διαβάζουμε και το savvysugar.com.

Θεώρησε το Thats Life την καλή σου νεράιδα και διάβασε:

Let’s roll just like we used to

Ο τίτλος του τραγουδιού των Kasabian με βοηθά για να περιγράψω το συγκεκριμένο tip. Ταξιδεύεις και θέλεις να πάρεις αρκετά ρούχα αλλά οι αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν μόνο μία αποσκευή δωρεάν. Κανένα πρόβλημα. Τύλιξε τα ρούχα σου σε ρολά και κέρδισε περισσότερο χώρο στη βαλίτσα σου.

Postit εναντίον σκόνης

Ανήκεις στους ανθρώπους που δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς τα μαγικά χαρτάκια post-it και θέλεις να μάθεις ποιος τα επινόησε για να του στείλεις λουλούδια; Κούνησε καταφατικά το κεφάλι να μη νιώθω μόνο εγώ τρελή. Θα χαρείτε να μάθετε λοιπόν, πως τα postit που συμβολίζουν την ολοκλήρωση μιας ενέργειας και μοιραία καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων μπορούν πριν συναντήσουν τη μοίρα τους να περάσουν πάνω από το πληκτρολόγιο κι ανάμεσα στα πλήκτρα από την πλευρά της κολλητικής ταινίας προκειμένου να το καθαρίσουν από σκόνη και σκουπιδάκια, ψιχουλάκια κτλ. Είπαμε, σωτήρια τα post-it!

Colorblocking για την εξεύρεση του σωστού κλειδιού

Κουβαλάς το κλειδί του σπιτιού, της εξώπορτας της πολυκατοικίας, της μαμάς, σπιτιού κι εξώπορτας πολυκατοικίας, του γραφείου, της κολλητής σου, του πρώην σου που δεν το αποχωρίζεσαι για συναισθηματικούς λόγους. Κατά συνέπεια, κάθε φορά που θες να ανοίξεις μία από τις προαναφερόμενες πόρτες (ελπίζω όχι του πρώην) καταλήγεις να παίζεις το αμπε μπα μπλομ! Σου έχω τη λύση: απελευθέρωσε τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου και βάψε τη λαβή των κλειδιών σου με τα χρώματα βερνικιών που έχεις για τα νύχια σου. Κόκκινο για το κλειδί του πρώην, μαύρο για το κλειδί του γραφείου. Τυχαίο το παράδειγμα!

Happy jar

Για το τέλος κράτησα την πιο ζεν συμβουλή: το βάζο των χαρούμενων σκέψεων. Καθώς βρισκόμαστε στην αυγή μιας νέας χρονιάς πάρε ένα άδειο βάζο και γέμισε το με χαρτάκια πάνω στα οποία θα αναγράφονται όλα όσα θέλεις να σου συμβούν φέτος, οι ελπίδες, οι επιθυμίες αλλά και οι χαρούμενες στιγμές που θα βιώνεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Μπορείς να φανταστείς πόσο χαρούμενος/η θα αισθανθείς όταν στην επόμενη παραμονή Πρωτοχρονιάς ανοίξεις το βάζο και διαβάσεις όσα υπέροχα πράγματα βίωσες κατά τη διάρκεια του έτους που φεύγει και πόσους στόχους σου εκπλήρωσες;

Ένας υπέροχος τρόπος να επικεντρωθείς σε ό,τι θετικό συμβαίνει στη ζωή σου! Για αρνητικές σκέψεις και γεγονότα υπάρχει μόνο ο κάδος απορριμμάτων!