Έχουμε ήδη μάθει από έρευνα πως η μέρα και ώρα που προτιμάται περισσότερο από τα ζευγάρια για να κάνουν σεξ είναι το Σάββατο στις 7:37 μ.μ.

Μια νέα έρευνα που έγινε για λογαριασμό του brand St.Tropez ασχολήθηκε με ένα καθόλου διασκεδαστικό και πολύ αγχωτικό ζήτημα, αυτό της πρόωρης γήρανσης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας η γυναίκα φαίνεται πιο γερασμένη την Τετάρτη στις 3:30 μ.μ.

Πριν βιαστείτε να θεωρήσετε τα τρελά τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα. Βλέπετε, το ξενύχτι του Σαββατοκύριακου, η κατανάλωση αλκοόλ και οι διατροφικές ατασθαλίες, που συνηθίζουμε όλοι να κάνουμε στο τέλος της εβδομάδας, γεμίζουν τον οργανισμό με τοξίνες που φανερώνουν τις επιπτώσεις τους στον οργανισμό 72 ώρες μετά.

Αν σε αυτή την εξέλιξη προσθέσετε και το εργασιακό άγχος που συνήθως κορυφώνεται στο μέσο της εβδομάδας τότε οι συνέπειες για την επιδερμίδα είναι κούραση και θαμπάδα.

Αν στις τοξίνες, την αποκορύφωση του άγχους, προσθέσετε και την απάντηση πολλών συμμετεχόντων της έρευνας πως κάνουν το χειρότερο τους ύπνο το βράδυ της Δευτέρας, τότε έχουμε τις συνέπειες της αϋπνίας που φαίνονται 48 ώρες μετά στο πρόσωπο.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η 1 στις 10 γυναίκες εγκαταλείπουν τη διαδικασία  φροντίδας προσώπου στο μέσο της εβδομάδας, δηλαδή τη χρονική στιγμή που την έχει περισσότερη ανάγκη η επιδερμίδα.

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω, η Τετάρτη είναι η χειρότερη μέρα της εβδομάδας! Ωστόσο, την Πέμπτη όλα αλλάζουν αφού βάσει της εν λόγω έρευνας είναι η μέρα όπου οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ και να κερδίσουν αυτό το ροζ της υγείας στα μαγουλάκια τους. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως το 60% των ερωτηθέντων δήλωσε πως αισθάνονται ότι είναι στα καλύτερα τους την Παρασκευή!

Με αυτή τη θετική διάθεση ξεκινούν λοιπόν για ένα Σαββατοκύριακο κραιπάλης που θα έχει επιπτώσεις την Τετάρτη το μεσημέρι…

Επειδή όλα γίνονται για ένα λόγο, και δεν θα περιοριστούμε το Σαββατοκύριακο για να μην φαινόμαστε χάλια την Τετάρτη, μπορούμε να κάνουμε κάτι πιο απλό όπως να τηρήσουμε τη ρουτίνα ομορφιάς (ναι, αυτό σημαίνει πως φοράμε και κρέμα νύχτας) όλες τις μέρες της εβδομάδας, να φορέσουμε ένα σύνολο ρούχων που πιστεύουμε πως μας κολακεύει πολύ ή να κλείσουμε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο, μανικιούρ  ή μασάζ την Τετάρτη, και γιατί όχι, να κάνουμε σεξ το ίδιο βράδυ 😉