Το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά και ήδη οι πρώτοι “ήρωες” εμφανίζονται στη παραλία. Αλλά γίνεται να μη πας στην παραλία χωρίς το αντηλιακό σου; Φυσικά και θα επιλέξουμε και για φέτος La Roche – Posay γιατί την εμπιστεύονται και 25000 δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο. Η αντηλιακή προστασία Anthelios έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα.Πρωτοπόρος στην προστασία του δέρματος από τον ήλιο, και με κύριο στόχο να προσφέρει την καλύτερη προστασία, η LaRoche-Posay έχει συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξη της αντηλιακής προστασίας, διευρύνοντας τα όρια της προστασίας και την καλλυντική ευχαρίστηση. Το αποκλειστικό σύστημα φίλτρων MEXOPLEX, προσφέρει πολύ υψηλή προστασία, ακόμα και από τις μακρές ακτίνες UVA, 2 φορές υψηλότερη σε σχέση με τις συστάσεις της ΕΕ, είναι εξαιρετικά φωτοσταθερό και ανθεκτικό στο νερό.

Ανήκεις στο 80% των γυναικών που επιλέγεις αντηλιακό σε μορφή γαλακτώματος; Αν ναι τότε θα λατρέψεις το Anthelios XL Lait όπου προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB και ενισχυμένη προστασία κατά των ακτινών UVA, χάρη στο αποκλειστικό και φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων ΜΕΧΟPLEX. Έχει ενυδατική, βελούδινη, μη λιπαρή υφή. Υποαλλεργικό, χωρίς paraben, χωρίς άρωμα και πολύ ανθεκτικό στο νερό.

ANTHELIOS_Tube-Lait-Confort-SPF30

Το υπόλοιπο 10% φαίνεται να προτιμά ανάλαφρη υφή σε σπρέι για ευκολία όπως για παράδειγμα το Anthelios XL Lait Spray γιατί προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB και ενισχυμένη προστασία κατά των ακτινών UVA, χάρη στο αποκλειστικό και φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων ΜΕΧΟPLEX. Υποαλλεργικό, χωρίς paraben, χωρίς άρωμα, πολύ ανθεκτικό στο νερό.

ANTHELIOS-XL_Spray-AF-SPF50+

Από την άλλη αν είσαι από τις γυναίκες που θέλουν ευχαρίστηση και θρέψη το νέο μέλος της La Roche – Posay Anthelios Huile Nutrive είναι για σένα. Το αόρατο λάδι

Προστασίας και Θρέψηςπου συνδυάζει την υψηλή προστασία που υπόσχεται η σειρά με δείκτη προστασίας από τις ακτίνες UVΒ, SPF 30 και προστασία από τις UVA, με δείκτη PPD 15. Σε αόρατη υφή λαδιού, το νέο ANTHELIOS θρέφει το δέρμα και αναζωογονεί τη διάθεση με το διακριτικό άρωμα καλοκαιριού. H υφή λαδιού περιέχει συνδυασμό ελαίων για θρέψη και αίσθηση άνεσης στο δέρμα με περιεκτικότητα 2/3 θρεπτικά έλαια και 1/3 από ξηρά έλαια, ώστε να δίνει ένα αόρατο αποτέλεσμα που δεν είναι λιπαρό και δεν κολλάει.

Φωτοσταθερό, ανθεκτικό στο νερό, χωρίς Paraben και υποαλλεργικό.

ANTHELIOS-XL_Spray-Huile-SPF50+

Και αυτό το καλοκαίρι επιλέγουμε La Roche – Posay!