Πάμε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο; Η 14η Ιουνίου του 1971 δεν ήταν μία απλή ημερομηνία. Ήταν τότε που δύο Αμερικάνοι λάτρεις της ροκ μουσικής, ο Isaac Tigrett και ο Peter Morton, άνοιξαν το πρώτο Hard Rock Cafe στο Λονδίνο και κάπως έτσι γεννήθηκε ένα από τα πιο iconic brands παγκοσμίως! Από τη στιγμή που ο Eric Clapton ζήτησε να κρεμάσει την κιθάρα του σε αυτό το μέρος, ο Tigrett και ο Morton είχαν ένα όραμα, να συνδυάσουν τη μουσική με τα memorabilia και το φαγητό, προκειμένου να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία σε κάθε επισκέπτη!

Το Hard Rock Cafe Athens, το μέρος που εκτιμάς δεόντως για την ξεχωριστή του ατμόσφαιρα και τις γευστικές προτάσεις του, είναι έτοιμο να γιορτάσει και να σβήσει 46 κεράκια! Και θέλει να το κάνει μαζί σου! Γι’ αυτό λοιπόν…

2 τυχεροί θα κερδίσουν 2 διπλά γεύματα!

Πώς θα το κερδίσετε;

Κάντε like στην facebook page του That’s Life, share το post του διαγωνισμού και αφήστε το σχόλιό σας κάτω από τον διαγωνισμό (μέσα στο κείμενο, όχι στο post του facebook)!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τετάρτη 14 Ιουνίου!

Και θέλουμε την προσοχή σας για κάτι ακόμα πολύ σημαντικό! Γιατί ακόμα κι αν δεν είστε ανάμεσα στους νικητές του διαγωνισμού, είστε έτσι κι αλλιώς κερδισμένοι!

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου το Hard Rock Cafe Athens θα προσφέρει τα Legendary Burgers του μόνο με 0.71 € για μία ώρα, από τις 12:00 μέχρι τις 13:00!

«Τα Hard Rock Cafe παγκοσμίως θα γιορτάσουν τα 46 χρόνια τους με μόδα εμπνευσμένη από τους αυθεντικούς rock stars», αναφέρει ο Alex Merchan, Senior Director of Marketing του Hard Rock International. «Οι επισκέπτες όλων των ηλικιών καλούνται να κάνουν μια στάση στο κοντινότερο Hard Rock Cafe και να απολαύσουν ένα λαχταριστό Legendary burger με μόνο 0,71 ευρώ»!

#ThisIsHardRock #ItsOurBirthday #HardRock46