Ελάτε τώρα, μεταξύ μας είμαστε. Μπορεί οι άντρες να νομίζουν πως είναι καλοί στο να κρατάνε μυστικά, αλλά δεν έχουν ιδέα πόσο καλύτερες είναι οι γυναίκες σ’ αυτό τον τομέα. Και υπάρχουν κάποια πράγματα που, άμα θέλουμε, μπορεί και να μην τα μάθουν ποτέ. Των ποτών. Για παράδειγμα, δεν θα μάθουν…


1. Κάθε πότε τσεκάρουμε το κινητό και το 
Facebook του.
 Ακόμα και το Instagram του έχουμε ξεψαχνίσει χωρίς να πάρει χαμπάρι τίποτα.

2. Πόσα λέμε στην κολλητή μας. Τα πάντα, αλλά τον αφήνουμε να νομίζει μόνο τα απαραίτητα.

3. Κάθε πότε έχουμε αέρια. Μία κυρία δεν θα το παραδεχθεί ποτέ. Κι αν υποψιαστεί κάτι, να’ ναι καλά ο σκύλος που του ρίξουμε ξανά το φταίξιμο. 

4. Κάθε πότε έχουμε περίοδο. Ξέρει στο περίπου, αλλά δεν του λέμε πότε ακριβώς γιατί οτιδήποτε και να συζητάμε και να προκύψει μία διαφωνία πετάει αμέσως το κλασικό “πάλι περίοδο έχεις;”. Έχεις δεν έχεις βασικά, αυτό λέει πάντα.

5. Που ξυριζόμαστε. Μετά από μία ηλικία οι τρίχες βγαίνουν παντού. Καλύτερα να τον έχουμε στο σκοτάδι.

6. Πόσα λεφτά βγάζουμε. Το αφήνουμε πάντα να αιωρείται κάπου ανάμεσα στο ποσό που δεν πειράζει τον ανδρισμό του και δεν ισοπεδώνει τον εγωισμό μας. 

7. Με πόσους έχουμε κοιμηθεί. Τον πραγματικό αριθμό δεν θα τον μάθει ούτε στον άλλον κόσμο. Και φυσικά είναι πολύ μεγαλύτερος απ’ αυτό που γνωρίζει. 

8. Αν είχαμε επαφή με τον πρώην. Δεν θα του πούμε επειδή ξέρουμε πως ζηλεύει και δεν θα βγάλουμε άκρη αν προσπαθήσουμε να του εξηγήσουμε πως όντως είμαστε απλώς καλοί φίλοι.

9. Όταν μας φλερτάρουν άλλοι άντρες. Του το ξεφουρνίζεις μόνο όταν σε έχει φέρει στο αμήν και σου έχει σπάσει τα νεύρα!

10. Πόσο τρελοί είναι οι γονείς μας. Θα το καταλάβει βέβαια αργά ή γρήγορα, αλλά καλό είναι να του το φέρουμε με τρόπο.

11. Πως αισθάνομαστε για τη μητέρα του. Δεν ξεκολλάει από πάνω του και σε εκνευρίζει αφάνταστα αυτό. Αλλά δεν θα το παραδεχθείς ποτέ ανοιχτά. Μόνο με σπόντες.

12. Πόσο συχνά κλαίμε. Αυτό ειδικά είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση.

13. Πότε θέλουμε να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά. Αυτό θα το μάθει την ώρα που πρέπει γιατί αν γίνει νωρίτερα θα τον κυνηγάμε από πίσω. Με το μαλακό…