Βρισκόμαστε για τα καλά στην εποχή των ιώσεων και θέλουμε να προστατέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται τα παιδιά μας από ιώσεις και κρυολογήματα. Γι’ αυτό εμπιστευόμαστε την BeCalm. Η BeCalm είναι ο σύμμαχός των παιδιών μας αυτόν τον χειμώνα ενάντια σε ιώσεις. Τα εξειδικευμένα της προϊόντα βοηθούν στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού των παιδιών μας, ώστε να προστατευτούν από τους ιούς της γρίπης και κρυολογήματα. Μας δίνουν την λύση για την ιδανική πρόληψη τους, ώστε να περάσει πιο εύκολα ο χειμώνας. Στα 3 θαυματουργά προϊόντα περιλαμβάνονται το Elderflu που προστατεύει τον οργανισμό από το κρύωμα και την γρίπη, το Pheorhin που απελευθερώνει την αναπνοή μας και το Lipbecalm που δίνει τέλος στα ξηρά χείλη και μύτη. 

Aνακαλύψτε τα μοναδικά προιόντα BeCalm

Elderflu

To Elderflu είναι συμπλήρωμα διατροφής, με εκχύλισμα Black Elderberry (Σαμπούκος Μελανός), ένα φυτό γνωστό, από την αρχαιότητα και σε όλο τον κόσμο, για την ιδιότητα του να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και να αποτελεί ασπίδα προστασίας από τις ιώσεις. Περιέχει επίσης ψευδάργυρο ο οποίος μπορεί να μειώσει την ένταση των συμπτωμάτων (καταρροή, βήχας και πονόλαιμος) αλλά ακόμη και τη διάρκεια του κρυολογήματος και Βιταμίνη C η οποία βοηθά στην παραγωγή αντισωμάτων στον οργανισμό. Το Elderflu έχει ευχάριστη γεύση κεράσι που αρέσει στα μικρά παιδιά.

Γιατί είναι ένα μοναδικό προιόν;

Το Elderflu εάν ληφθεί προληπτικά μειώνει δραστικά την πιθανότητα προσβολής από ιούς (γρίπη, κρυολόγημα). Έρευνα έδειξε ότι το Black Elderberry όταν λήφθηκε προληπτικά είχε ως αποτέλεσμα:

    * 50% λιγότερα επεισόδια κρυωμάτων

    * 33% μικρότερη διάρκεια ασθένειας

    * 50% λιγότερα συμπτώματα

    * 33% λιγότερο σοβαρά συμπτώματα

Επίσης σε περίπτωση που δεν έχει ληφθεί προληπτικά, αλλά ληφθεί μέσα στις πρώτες 48 ώρες της εκδήλωσης της ίωσης, μειώνει το χρόνο διάρκειας της ασθένειας και επιταχύνει την ανάρρωση. Έρευνες έδειξαν ότι η λήψη του Black Elderberry  βελτιώνει σημαντικά τα συμπτώματα της γρίπης όπως πυρετό, πονοκέφαλο, μυϊκό πόνο και συμφόρηση της μύτης μετά από μόλις 24 ώρες.

Σύμφωνα με κλινικές έρευνες το Elderberry είναι πολύ αποτελεσματικό στον ιό της γρίπης H5N1 και στον ιό Η1Ν1 κατά 68%.

Eίναι το ιδανικό για παιδιά από 2 ετών και πάνω, αλλά και για άτομα που είναι ευάλωτα σε ιούς, όπως:

  • Μικρά παιδιά με αδύναμο ανοσοποιητικό ή και μειωμένα αντισώματα
  • Μικρά παιδιά που περνούν αρκετές ώρες σε πολυσύχναστους χώρους όπως σχολικές αίθουσες, παιδικοί σταθμοί κτλ. όπου η μετάδοση των ιώσεων είναι ευκολότερη
  • Παιδιά ή έφηβοι επιρρεπείς στις ιώσεις
  • Παιδιά με μειωμένη ενέργεια και έλλειψη θρεπτικών συστατικών
  • Παιδιά ή έφηβοι που χρειάζονται ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους συστήματος, μετά από καταπόνηση του οργανισμού ή έντονη άσκηση
  • Έφηβοι που βρίσκονται σε χώρους με μεγάλη συγκέντρωση ατόμων

Pneorhin

Το Pneorhin μπορεί να δώσει τη λύση για την απελευθέρωση των αναπνευστικών οδών της μύτης και να ενισχύσει το αναπνευστικό σύστημα.

To Pneorhin είναι αποσυμφορητικό gel με επιλεγμένα δραστικά συστατικά, ειδικά σχεδιασμένο για να σας ανακουφίσει από τη ρινική συμφόρηση που οφείλεται στο συνάχι, την ιγμορίτιδα και την αλλεργική ρινίτιδα. Επιπλέον ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα της ερεθισμένης περιοχής.

Που απευθύνεται:

​Το Pneorhin απευθύνεται σε παιδιά από την ηλικία των 2 ετών, καθώς και σε ενήλικες.​​

  • Μικρά παιδιά με κρυολόγημα και βουλωμένη μύτη.
  • Άτομα με χρόνια ρινίτιδα που δυσκολεύονται στην αναπνοή.
  • Άτομα με συνάχι και καταροή.
  • Άτομα με πρόβλημα ιγμορίτιδας.

Γιατί είναι μοναδικό προϊόν;

Το Pneorhin είναι ένα μοναδικό αποσυμφορητικό gel το οποίο δρα με φυσικό τρόπο και:

  • Απελευθερώνει άμεσα την αναπνοή
  • Προστατεύειτην επιδερμίδα στην οποία εφαρμόζεται (άνω χείλους) από την ξηρότητα και τους ερεθισμούς
  • Ενυδατώνειμε σκοπό να επαναφέρει τη φυσική υγρασία του δέρματος, ανακουφίζει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς
  • Δεν ξηραίνειτον βλενογόνο της μύτης

​​

​​​​Το Pneorhin έχει ενεργά συστατικά όπως:

  • Ευκάλυπτο που διευκολύνει και απελευθερώνει την αναπνοή.
  • Θυμάρι με ιδιαίτερες αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητιακές και αντισηπτικές ιδιότητες. ​​
  • Μενθόλη που δίνει αίσθηση δροσιάς και δρα ως αναλγητικό.  ​
  • Υαλουρονικό οξύ που δεσμεύει την υγρασία και ενισχύει την ενυδάτωση ενώ παράλληλα αναδομεί το πάχος της επιδερμίδας
  • Aloe Vera η οποία αυξάνει σημαντικά τη σύνθεση κολλαγόνου μετά από τοπική  χρήση.
  • Μαύρο Κύμινο, ένας από τους πιο σημαντικούς φαρμακευτικούς σπόρους που υπάρχουν και που είναι γνωστό για τα οφέλη του κατά των δερματικών παθήσεων και των ρυτίδων. ​

 

Lipbecalm pediatric

Το επανορθωτικό βάλσαμο Lipbecalm pediatric δίνει την πιο ασφαλή και αποτελεσματική λύση, ανακουφίζοντας το βρέφος και το παιδί, όταν υπάρχει παρατεταμένη καταρροή, ερεθισμοί από την συχνή χρήση χαρτομάντιλου, σκασμένα χείλη από το κρύο, τον αέρα ή τον ήλιο, ή απλώς ξηρά και ευαίσθητα χείλη.

Πιτσιρίκια με μυτούλες που «τρέχουν» είναι πολύ συνηθισμένη εικόνα στους παιδικούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία και τα σπίτια όπου μεγαλώνουν παιδιά. Αυτό οφείλεται κυρίως στο συνάχι, σε αλλεργικές ρινίτιδες αλλά και στον παγωμένο και ξηρό χειμωνιάτικο αέρα που κι αυτός με τη σειρά του προκαλεί μυξούλες.

 

Υπάρχουν παιδιά που έχουν παρατεταμένη καταρροή κατά τη διάρκεια σχεδόν όλου του χειμώνα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα στην περιοχή της μύτης και των χειλιών να έχει ερεθιστεί, κοκκινίσει και «σκάσει» από την συχνή χρήση χαρτομάντιλου και το πολύ σκούπισμα.

H μόνη ασφαλής λύση για παιδιά

Το Lipbecalm αποτελεί την μόνη και πιο ασφαλή λύση για παιδιά από 0-12ετών. Χωρίς parabens και χρωστικές ουσίες και με σύνθεση βασισμένη σε φυτικές ουσίες όπως Μελισσόχορτο, Αμαμηλίδα, Ηλίανθο, Αλλαντοίνη, Βούτυρο καριτέ  είναι ειδικά μελετημένη για τη βρεφική και παιδική ηλικία.

Το Lipbecalm pediatric έχει υπέροχη γεύση κεράσι που αρέσει πολύ στα παιδιά.