Η Britney Spears αποτελεί μια ιδιάζουσα περίπτωση celebrity, αφού τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν συχνά πάνω της και ο λόγος δεν είναι η καριέρα της. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, τα media κάλυπταν την προσπάθειά της να “απελευθερωθεί” από τα δεσμά του πατέρα της, ενώ τις τελευταίες μέρες οι fans ανησυχούν με την ξαφνική εξαφάνιση της Spears από το Instagram. Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά προχωρούσε σε αναρτήσεις που αφορούσαν την ίδια αλλά και τη σχέση της.

Χωρίς καμία προειδοποίηση όμως, ο λογαριασμός της απενεργοποιήθηκε, με αποτέλεσμα οι φήμες να οργιάζουν. Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η απόφαση αυτή δε μπορεί να είναι της Britney, αλλά υπάρχει κάποιο παρασκήνιο και συγκεκριμένα κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Βέβαια, η τραγουδίστρια είχε προχωρήσει σε μια αντίστοιχη κίνηση τον Σεπτέμβριο του 2021. Τότε είχε διαγράψει προσωρινά τον λογαριασμό της, σε μια προσπάθεια να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media και να απολαύσει τον αρραβώνα της. Ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον της ξεκαθαρίζει πως η σταρ της ήθελε απλώς, να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media, όπως έχει κάνει ξανά στο παρελθόν. Ο λογαριασμός της στο Twitter, σε αντίθεση με το Instagram, παραμένει ενεργός.

Διαβάστε επίσης:

“Καρφώθηκε” η Rihanna! Αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του μωρού | Thats Life. Life as it is!