Μπορεί να επαναλαμβανόμαστε αλλά τι να κάνουμε που είναι γεγονός; Το μπλε είναι το νέο μαύρο στη μόδα αλλά και στην ομορφιά. Έτσι το smoky eyes look αποκτά σκούρα μπλε απόχρωση και τα νύχια αποκτούν μπλε χρώμα μόνο που δεν περιορίζεται σε μία απόχρωση.

Έτσι, στην περίπτωση του fashion show του οίκου Karen Walker τα νύχια απέκτησαν μπλε κόμπαλτ απόχρωση που ερχόταν σε αρμονία με το makeup look που λανσαρίστηκε.

μπλε νύχια

Karen Walker Fall 2015

Για την παρουσίαση της φθινοπωρινής συλλογής 2015 του οίκου Monique Lhuillier τα νύχια βάφτηκαν σε μπλε ηλεκτρίκ με μετελλιζέ φινίρισμα.

μπλε νύχια

Monique Lhuillier Fall 2015

Φανταχτερή διάθεση όμως είχαν και η Julie Kandalec, η nail artist που συνεργάστηκε με τον Costello Tagliapetra και συμφώνησαν σε ένα μεταλλικό καθαρό μπλε για το μανικιούρ της κολεξιόν του φθινοπώρου 2015.

μπλε νύχια

Costello Tagliapietra Fall 2015

Η Marissa Webb προτίμησε το σοφιστικέ μπλε μαρέν σε ματ φινίρισμα που είναι και δυνατό nail trend για τη χειμερινή σεζόν 2015-16.

μπλε νύχια

Marissa Webb Fall 2015

Το μπλε διαθέτει μια μεγάλη παλέτα αποχρώσεων που θα σας επιτρέπει να διαλέξετε από τα πιο φανταχτερά όπως το γαλάζιο, το τυρκουάζ, το μπλε παστέλ και ηλεκτρίκ ως τα σκούρα navy blue και πετρόλ για όσες επιθυμούν κάτι εναλλακτικό του μαύρο και του γκρι βερνικιού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι επιλογές μπλε βερνικιών είναι πολλές: